Amerikai lelke csirkében lakozik

2019. december 05. - Feiertag Erik

Méghozzá KFC csirkében, különleges szószokkal kiegészítve. Hiszen már egy hónapja elérhető az American Soul promóció két újdonsággal, melyeket mi is górcső alá vettünk!

img_20191019_134203-01.jpeg

Illetve pontosabb lenne ha azt írnám, a hasunkba vettük őket. A lényegen ez azonban nem változtat: mind a Kentucky Gold Grander, mind a BBQ Mega Pocket egésze jól sikerült: előbbi különlegessége a édeskés Kentucky Gold szósz, utóbbi pedig egy speckó barbecue öntettel hódít, mely kicsit paradicsomosabb ízvilágot kínál.

Közös a két termékben, hogy alapvetően mindkettőt a csípős csirkehús uralja: a már megszokott Hot and Spicy panír ezúttal is remekül teszi a dolgát, ugyanakkor a panírozott hagymakarikák is kellemesen kiérződnek a háttérből. A Granderbe került uborkát kifejezetten szerettük.

Összességében tehát egész jól sikerült újdonságokról beszélhetünk: a Grander próbál különlegesebb lenni az édeskés arany öntettel, míg a visszatérő Mega Pocket inkább a kötelezőt hozza, egy kicsit megújított BBQ szósszal. A lényeg viszont továbbra is a csirke, és annak fűszerezése, ami garantálja az igazi KFC hangulatot, ezúttal egy kis amerikával vegyítve.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5115338370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása