Visszafogott duó - Bourbon BBQ Grander és Truflover Zinger

2019. május 22. - Feiertag Erik

Nagyjából egy hónapja kaphatóak a KFC tavaszi újdonságai, mely két, szószokkal feldobott szendvicset jelent. A pikáns panírban sült csirkének sosem tudtunk ellenállni, így kénytelenek voltunk megkóstolni őket!

img_20190427_125010-01.jpeg

Megjelenése óta nagy kedvencünk a KFC Grandere, különleges, időszakos kiadásai pedig még azt is időről-időre túlszárnyalják (illetve túlcombolják). A Bourbon BBQ Grander ezúttal eléggé megbolygatta az alapreceptet, és gyakorlatilag minden zöldség kikerült a méretes szendvicsből. A végeredmény egy pikáns csirkecomb filével, rántott hagymakarikával, sajttal, titkos fűszerezésű baconnel és Tenessee Jack BBQ szósszal készülő méretes szendvics lett.

img_20190427_124724-01-01.jpeg

Az ételt egyértelműen a hús uralja, illetve annak erőteljes, csípős panírja. Ezt már megszokhattuk a KFC termékeitől, ezért is szeretjük őket, és olykor ezért nem mutatnak sokkal többet az időszakos termékek, mint az állandó étlapot képző szendvicsek. Sajnos a miénkben nem vitték túlzásba a barbecue szószt, ami igazán megadhatta volna azt a pluszt, de a többi összetevő kellemesen kiegészítette a húst, és összességében egy kellemes ízélményben volt részünk. 

img_20190427_124856-01.jpeg

A Truflover Zinger mondhatni az ellentéte. A bébiparajjal, pikáns csirkemellel, sült gombával, szarvasgombás majonézzel és karamellizált lilahagyma szósszal készülő szendvicsben ugyan ezúttal is élen jár a hús, az viszont nem dominál, hanem bőséges teret enged az öntetek számára. Ezek közül a szarvasgombás egy kissé savanykásnak mondható ízvilágot képvisel, míg a másik édeskés jellegű darab. Ez a három íz ütközik meg a szánkban, létrehozva egy egészen kellemes ízrobbanást.

img_20190427_125151-01.jpeg

Összességében tehát egész jól sikerült a KFC akciós kínálata, melynek szendvicsei visszaadják az étterem hangulatát, de mégis képesek némileg újat mutatni, noha számunkra a legnagyobb KFC promóciós klasszikusokhoz azért nem érnek fel.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5114824708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása