Húsmentes február a Don Pepében!

2020. február 01. - Feiertag Erik

Na nem kell azért megijedni a clickbait cím láttán, csak havi burgerre vonatkozik ez a kijelentés, illetve az étlap többi termékére, melyek opcionálisan vega verzióban is kérhetőek. De húsimádóknak is tartogatnak néhány újdonságot erre a hónapra azért.

2.jpg

De ezekről majd csak a Vegán BBQ Burger után lesz szó, hiszen ez azért nagyot fog robbanni: húsmentes, nővényi burgerpogácsával készül ugyanis, melyet szezámolajon, serpenyőben grilleznek. Na itthon ez lesz a legszélesebb körben elérhető szendvics, amibe növényi alapú pogácsa kerül, tehát vidéken is könnyedén kipróbálhatóvá válik ez a világszinten terjedő trend. Persze nem csak ennyi a burger, hiszen van benne rukkola, lilahagyma, paradicsom, vegán mozzarella, kaliforniai paprika és gomba, köretként pedig némi céklás BBQ öntet és tortilla csipsz jár mellé.

1.jpg

Na de vissza a húsokhoz, például a csirkemellhez, melyek rántva kerülnek egy meglehetősen kellemesnek ígérkező Don Pepe Tekercsbe némi cheddar sajtszósz, baconös, kolbászos, hagymás, zöldséges rántotta, paradicsom, csemegeuborka, jalapeno és füstölt mozzarella mellé.

3.jpg

A havi extra pizzára vaddisznó ragu, mozzarella, lilahagyma, koktélparadicsom, főtt-füstölt vaddisznó sonka, mascarpone és rukkola kerül, a neve pedig meglehetősen hosszúra, de még annál is viccesebbre sikerült: Sovány Vaddisznó Vágtában Teperj Ide! A vadhús okán mi erre buzdítanánk azt, akit a vega pogácsa nem hoz lázba, hiszen ilyesmit azért nem sűrűn látunk pizzán.

4.jpg

Végül, de nem utolsó sorban mi más jöhetne, mint egy Farsangi Pizza mustáros tejföllel, vastag kolbásszal, kukoricával, póréhagymával, fetával, császár szalonnával, baconnel és mozzarellával? Nem gyenge feltét adag, különösen, hogy ez február akciós pizzája, így 1690-ért rendelhető, ami fél liter üdítővel 1990-re növekedhet, ha szomjunkat is oltanánk, mondjuk egy kis Pepsivel, amiből egy litert kapunk ajándékba, ha 5000 forint felett rendelünk.

5.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8915449080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása