Szellem Whopper az idei Halloween sztárja

2019. október 21. - Feiertag Erik

Tavaly októberben itthon is megkóstolhattuk a zöld bucival, és két féle hússal készülő Nightmare Kinget a Burger King éttermeiben. Idén egyelőre nincs hír hasonló őrültségről, azonban amerikában már bemutatták a helyi különlegességet.

ghost-whopper.jpg

A Szellem Whopper, avagy Ghost Whopper különlegessége, hogy fehér cheddarral készülő bucit kapott, mely ennek megfelelően nagyon világos színt kapott. Ezen kívül megegyezik a sima Whopperrel, vagyos ketchup, majonéz, marhahúspogácsa, saláta, hagyma, uborka és paradicsom kerül bele.

ghost-whopper-austria2.jpg

Bár a korai hírek csak az Egyesült Államokról szóltak, azóta Ausztriában is felütötte fejét a kísérteties szendvics, így akár az sincs kizárva, hogy a Nightmare Kinghez hasonlóan, Európa több részén, köztük Magyarországon is bevezetésre kerül egy rövid ideig. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6515244782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása