KFC a Burger Kingben? - Crispy Chicken szendvics

2019. június 18. - Feiertag Erik

Nem rég startolt el a Burger King legújabb 790 forintos King Hetek akciója, melynek keretében a Dupla Chili Cheese Burger mellett az idén bevezetésre került Crispy Chicken szendvicset is megkóstolhatjuk. Mivel nekünk eddig kimaradt az újdonság, adta magát, hogy kihasználjuk az akciót.

img_20190511_135857-01.jpeg

És milyen jól tettük! Mert noha a címben felvezetett KFC párbajban azért alul marad (bár ízlések és pofonok ugye), a Crispy Chicken pikáns, cornflakes-szel készülő bundában sült csirkehúsa kifejezetten kellemesre, ropogósra sikerült. Némileg pikáns, de nem kifejezetten csípős, szerintünk még azok is simán bevállalhatják, akik az enyhébb ételeket kedvelik. Ezen kívül paradicsom, saláta és majonéz kerül még a szendvicsbe, melyek remekül kiegészítik a húst.

img_20190511_135929-01.jpeg

Akciósan némi burgonyával és kólával szerintünk remek ajánlat, akinek eddig kimaradt, annak simán érdemes bepótolnia, hiszen meglepően jól sikerült kis csirkeszendvicset tett le a Burger King az asztalra.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8514824742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása