Ezúttal tényleg királyiak a King Hetek

2019. május 06. - Feiertag Erik

Időről-időre felüti a fejét a Burger King időszakos akciója, mely jellemzően Big King szendvicseket tartalmaz. Ezt a vonalat mi annyira nem szerettük, de tény, hogy korrekt áron kóstolhattuk meg így ezeket az ételeket. Ezúttal két egészen más szendvicsekből állt össze a májusi King Hetek, melynek keretében egy nagy kedvenc és egy újdonság közül választhatunk.

kinghetek.jpg

Az újdonság mondjuk nem most került bevezetésre hanem picit korábban, de talán nem volt meg mindenkinek a hálózat talán a KFC termékeit idéző, csípős csirkés szendvicse. Egyébként nekünk sem, így most lehet, hogy benevezünk majd egyre.

Crispy Chicken: ropogós, pikáns bundában sült csirkehús, saláta, paradicsom, majonéz

Dupla Chili Cheese Burger: két marhahúspogácsa, sajt, jalapeno paprika, chili cheese szósz

Utóbbi szendvicset pedig remélem senkinek sem kell bemutatni, annak idején hosszúkás, Xtra Long szendvicsben debütált a zseniális szósz, mely azóta több iterációt átélt, és jelenleg is az állandó kínálat része ilyen-olyan formában. Nagyon szeretjük és reméljük, hogy sosem fog eltűnni az étlapról!

Az akcióban szereplő burgerekhez egyébként némi burgonya és üdítő is jár, így bár nem fogunk tőlük kipukkadni, de 790 forintért mégis egy fullos menüt falhatunk, amivel kicsit tovább húzzuk, mintha pár sajtburgerrel próbálnánk elodázni éhségünket.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2814811028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása