Kürtőskalács, ahogy még nem láttad!

2018. szeptember 03. - Feiertag Erik

Palágyi Eszter és az OMV együttműködése tovább folytatódik, ma pedig bemutatásra került a töltőállomások szezonálisan váltakozó kínálatának őszi felhozatala!

img_20180903_112019-01.jpeg

A négy újdonságból kettő, ahogy a cím is mutatja, különleges körítést kapott, hiszen zsemle vagy más általánosabb szendvics alap helyett kürtőskalácsok lettek finomságokkal megtöltve:

Juhtúrós sztrapacskával töltött cipó: rusztikus buci, sztrapacska juhtúróval, lila hagyma, ruccola, pirított hagyma

Paradicsomos húsgombóc kürtőskalácsban: olívabogyós kürtőskalács, húsgombóc, paradicsomszósz, paprika szeletek, petrezselyemzöld

Kacsamáj paté kürtőskalácsban: sós kürtőskalács, kacsamáj paté, tormás almalekvár, saláta, savanyított lila káposzta

Gyros szendvics: flagett, tzatziki, gyros hús, paradicsomos szeletek, jégsaláta

A valamikor tavasszal útjára indított gourmet szendvicseket felvonultató kínálat elsőre talán furcsán hathatott egy benzinkút hálózat részéről, az ételek azonban kifejezetten sikeresek. Olyannyira, hogy Balogh Tibor, az OMV Hungária ügyvezető igazgatója és a Magyar Ásványolaj Szövetség alelnöke szerint "Ma már a teljes forgalomban is látható mértéket jelentenek a töltőállomások gasztro eladásai".

Az őszi újdonságok megalkotásakor a korábbi termékekkel kapcsolatos visszajelzéseket is alapul vették, így remélhetőleg méginkább a vásárlók igényeire szabott kínálatot sikerült összehozni. Mi egyébként kaptunk egy kis kóstolót, és azt kell hogy mondjuk, ezúttal is egészen jó portfóliót sikerült kialakítani.

Kedvencünk a Kacsamájas kürtőskalács volt. Ebben a paté és a tormás almalekvár kettőse vitte a prímet, és bár a savanyított lila káposzta kicsit el-elveszett mellettük, ő is hozzá tudott tenni az élményhez. Kiemelendő még a vegetáriánusok számára is ajánlható Sztrapacskás cipó is, melyet abszolút a névadó étel ural, illetve a juhtúró, melyeket remekül kiegészítenek a hagymák.

img_20180903_112118-01.jpeg

Nem volt rossz persze sem a Gyros szendvics, sem a Húsgombócos kürtőskalács sem, de ezek számunkra kevésbé nyújtották azt az igazán különleges élményt, mint az előbbi két kivitel.

Ha az ember éhesen érkezik OMV benzinkútra, nem csak szemezni érdemes a Palágyi Eszter tervezte szendvicsekkel, hanem akár megkóstolni is, mert képesek annyi pluszt nyújtani ízvilág tekintetében, hogy megérjenek egy próbát.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6714219951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása