Étlapváltás a Don Pepében!

2018. szeptember 01. - Feiertag Erik

Általában ősszel szokta újragondolni kínálatát a Don Pepe, ami ezúttal egészen nagy változtatásokat eredményezett. Rengeteg újdonságot kóstolhatunk így mostanában az éttermekben, amit azzal is kihangsúlyoznak, hogy időszakos ételek gyanánt egy akciós pizzát kapunk, a többi havi kiemelés az állandó étlap újdonságai közül került a szórólapokra.

4_aloldal.png

Hónap végéig kapható tehát a fenti Kolbászos, Tacos Pizza. Ez az 1390 forintos darab pizzaszósszal, mozzarellával, grill kolbásszal, taco fűszerezássel, jalapeno paprikával, vörösbabbal, valamint kukoricával készül Most, hogy ezt tisztáztuk, lássuk az állandó étlap újdonságait!

Ha már szóba kerültek a pizzák, ezen a téren három újdonsággal számolhatnak a rajongók, melyek közül a legutolsó szeptember extra pizzájaként kap egy kicsit nagyobb kiemelést:

Mérges vagyok!: fokhagymás besamel, bacon, füstölt-főtt tarja, paprikás vastagkolbász, jalapeno, hegyes erős paprika

Chicken Carbonara: fokhagymás besamel, sonka, bacon, roston csirke, parmezán, mozzarella, lilahagyma, újhagyma

Bellagio: pizzaszósz, roston csirke, mediterrán sonka, tojás, paradicsom, csípős pepperoni paprika, rukkola, mascarpone

Felkerült az étlapra a DP FC termékcsalád is, illetve a parti csomagokban szereplő panírozott mozzarella rudak mostantól külön is megvásárolhatóak a mártogatós kategóriában. Piadina téren egy újdonságról tudunk beszámolni, mely egy - ahogy neve is mutatja - Húsimádó kiadás: pizzaszósz, lilahagyma, paradicsom, füstölt mozzarella, chorizo, paprikás vastagkolbász, mediterrán sonka, bacon, rukkola és főtt-füstölt tarja kerül bele.

parmigiana.jpg

Kiemelendő még a Pepe Magic & Pasta kategóriát bővítő Chicken Parmigiana széria, ami parmezános bundában rántott csirkemellet jelent, melyre választható ragu feltét kerül, szintén választható körettel. Kevésbé gyorséttermi vonal, de lehet, hogy akár többről is születni fog némileg off topik poszt.

crunchychicken.jpg

A hamburgerek közt egyetlen újdonságot fedezhetünk fel, a Crunchy Chicken viszont egyből havi extra kiemelést is kapott. Ropogós, cornflakes bundában sült csirkemellel készül, mely mellé lilahagyma, jégsaláta, paradicsom, cheddar sajt, majonéz és ketchup kerül. Nem hangzik egetrengetően különlegesnek, azonban ha a cornflakes bunda valóban ropogós, akkor hangulatos darabbal gazdagodott a kínálat - igyekszünk majd megírni, milyen lett.

szendvicsek.jpg

Kis szomorúság a sok ínycsiklandó újdonság közt, hogy a dogger kategóriának, és ezzel az étteremlánc talán legbevállalósabb termékének, a HamHotBurDogGernek vége. Öröm az ürömben viszont, hogy helyükre megérkeztek az elmúlt év folyamán tesztelgetett Kemencében Sütött Kézműves Extra Szendvicsek! A nevek ismerősek lehetnek, azonban az összetevők kiírása közben mi észrevettünk változásokat a korábbi kiadásokhoz képest, így azoknak is érdemes lehet újrakóstolni őket, akik korábban már próbálták.

Chicken Caesar Revolution: ciabatta, mozzarella, szardellás sajtkrém, paradicsom, cézársaláta amlaszeletekkel, parmezán, baconchips, szezámbundás csirkemellcsíkok

BBQ Hot Chix: ciabatta, füstölt mozzarella, rukkola, paradicsom, mézes BBQ szósszal, paradicsomszósszal, kukoricás sajtszósszal, baconkockákkal, lilahagymákkal, füstölt sajttal és pepperoncini csípős fűszerrel serpenyőben átforgatott roston sült csirkemell, jalapeno, baconchips, hagymachips

Smoky Duck: ciabatta, füstölt mozzarella, rukkola, paradicsom, füstölt sajtkrém, BBQ szósszal és füstölt sajttal serpenyőben átforgatott roston sült kacsamell, füge

Buffalo Pork: ciabatta, mozzarella, rukkola, paradicsom, kukoricás sajtszósszal, besamellel, lilahagymával, bacon kockákkal és mozzarellával serpenyőben átforgatott sertésszűz csíkok, márványsajt

Cuba Libre: ciabatta, mozzarella, füstölt tarja, chorizo, cheddar, narancsos-dijoni mustáros-kukoricás sajtszósszal serpenyőben átforgatott roston csirke, csemege uborka, majonéz

Creamy Tuna: ciabatta, füstölt mozzarella, rukkola, paradicsom, dijoni mustáros, lilahagymás, majonézes tonhalkrém, olivabogyó, articsóka, aszalt paradicsom, tojás, camember

A teljesség igénye nélkül nagyjából ez lenne a Don Pepe mától érvényes kínálata, tehát ha a Nagyi Kedvencei vagy az Ázsiai Ízek a kedvenc kategóriátok, érdemes felnézni a rendelési felületre, hiszen ezek közt is találhatóak változások, ahogyan például a desszertek közé felkerült a Császármorzsák Császármorzsája, és a Sajttorta mellé is több közül választhatunk.

szezon.jpg

Lesz miből válogatni tehát nem csak szeptemberben, hanem akár jóval tovább is, hiszen a fenti újdonságok elég sokáig tartogathatnak meglepetéseket a havonta érkező időszakos termékek és a kisebb, szezonális étlapváltások mellett - utóbbi egyébként szintén most esedékes, a fenti kép épp ezeket az ételeket taglalja.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9014212497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása