Chicken Caesar Revolution

2018. május 22. - Feiertag Erik

Ha valamit egy római császárról neveznek el, az már jelenthet valamit, nem igaz? Ennek fényében muszáj volt kipróbálnunk a Don Pepe legújabb kézműves extra szendvicsét!

img_20180516_152021-01.jpeg

A Chicken Caesar Revolution gyakorlatilag egy Cézár saláta ciabatták közé integrálva, hiszen szezámos bundában sült csirkemellet, parmezán sajtot, bacon csipszet, paradicsomot, almaszeleteket, Cézár salátát, szardellás sajtkrémet, és a ciabatták belsejére sütött mozzarellát tartalmaz. Mindez 1980 forintért ezúttal is korrekt, laktató darabnak tűnik.

Mi sem jellemzi jobban a külcsínt és a méreteket, hogy amikor megkaptam, az egyik vendég nem tudta magában tartani véleményét: "azt a k*rva, te meg mit eszel?!" - jött a kérdés.

img_20180516_152414-01.jpeg

Ízvilág tekintetében abszolút azt kapjuk, amit a fentiek alapján várhatunk: egy elég sok zöldséggel megtámogatott panírozott csirkés szendvicset, melyben erőteljesen jelen van az öntet, illetve ha kerül a falatba kellemesen megédesíti azt az alma. A parmezán sajt viszont eléggé elveszett a rengetegben.

img_20180516_152053-01.jpeg

Összességében ismét egy jól sikerült szendvicset kaptunk, az ízrobbanás mértékét pedig saját ízlésünk fogja meghatározni. Mi inkább a baconös-bbq-s daraboktól tudunk elolvadni, másoknak viszont lehet, hogy Cézár forradalma lesz a kedvence.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5513977290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása