KFC házhozszállítás után itt a hídhozszállítás!

2018. július 19. - Feiertag Erik

Tavaly nagy sikert aratott a kezdeményezés, így idén nyáron is az embereké a főszerep néhány hétvégére a Szabadság-hídon. A hely viszont nem egy kiépült szabadidős park, gyors falatok például nem igen kaphatóak a közvetlen környéken, így remek hír, hogy a KFC Futár mostantól hídhoz is szállít!

kfc_fb_szabadsaghid_1200x630_v2_1.png

Méghozzá a Szabadság-híd pesti és budai hídfőihez, a július 21 és augusztus 5 közti hétvégéken. A KFC Futár szolgáltatás egyébként Budapest mellett már számos vidéki városban is elérhető: Győr, Székesfehérvár, Eger, Nyíregyháza, Békéscsaba, Szolnok, Kecskemét, és Pécs lakóinak sem kell éttermet keresniük, ha egy kis csípős csirkére vágynak.

kfc_delivery_hu_nyito_app.jpg

Néhány napja pedig már a mobilapplikáció is letölthető iOS és Android rendszerekre, hogy telefonról is könnyedén rendelhessünk. A lánc házhoz- és hídhozszállításos szolgáltatása tehát szépen fejlődik, így érdemes lehet a KFC Futárt is észben tartani, ha a könnyebb útban gondolkozunk vacsorára.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2314123371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása