BK kupon válogatás hónap végére

2018. április 30. - Feiertag Erik

Az az igazság, hogy ezt a posztot pár nappal korábban kellett volna megírni, de csak tegnap láttam a BK kuponos alkalmazásában, hogy ezen a hosszúhétvégén 20%-os kedvezménnyel lehet megkóstolni a legújabb promóció szendvicseit!

kings.png

Bár még nem posztoltunk róluk, már elkövettük a kóstolást, és röviden összefoglalva érdemes rájuk repülni. Hústól függően lehet választani, hiszen mindkét burger nagyjából ugyanolyan felépítésű, és nagyon hasonló ízvilágú:

New York Deluxe: panírozott csirkehús, mozzarella sajt, paradicsom, saláta, szárított paradicsomos szósz parmezános zsemlében

Chicago Supreme XT: angus húspogácsa, mozzarella, bacon, saláta, paradicsom, pirított hagyma, szárított paradicsomos szósz parmezános zsemlében

Ha kevesebbet szeretnétek költeni, mutatunk még két elég jó kupont:

02.png

Az első csak délután kettő és öt óra közt váltható be, de egy egész tápos Western Whopper menüt kínál extra hagymakarikákkal, a második pedig a két kedvenc szendvicsünket (Dupla Chili Cheese Burger és Rodeo Texas Szendvics) dobja némi üdítővel és krumplival. 

Western Whopper: marhahúspogácsa, hagyma, uborka, saláta, paradicsom, bacon, bbq szósz, majonéz

Dupla Chili Cheese Burger: két marhahúspogácsa, cheddar sajt, csilis sajtszósz, jalapeno paprika

Texas Szendvics: marhahúspogácsa, bbq szósz, majonéz, saláta, panírozott hagymakarikák

A kuponokat okostelefonon a Burger King applikációjával tudjátok bemutatni és használni, amit itt tudtok letölteni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7413880838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása