Megérkezett amerika a Burger Kingbe!

2018. április 17. - Feiertag Erik

Mint derült égből villámcsapás, úgy ért minket reggel a hír, hogy a Burger Kingben véget ért a tojásos-baconös-pirított hagymás időszak. Persze számíthattunk volna rá, hiszen elég régóta porondon voltak ennek az egész jó promóciónak a szendvicsei, de mégis. Az újdonságok pedig legalább, ha nem sokkal jobban hangzanak!

kings.PNG

Az akció két burgert vonultat fel: egyet csirkehússal, egyet pedig Angus marhával, ami az utóbbi időben egyre hangsúlyosabban volt jelen az étterem újdonságaiban - ezúttal olyannyira, hogy "normál" marhahússal készülő termék nem is kapott helyet a kínálatban.

New York Deluxe: panírozott csirkehús, mozzarella sajt, paradicsom, saláta, szárított paradicsomos szósz parmezános zsemlében

Chicago Supreme XT: angus húspogácsa, mozzarella, bacon, saláta, paradicsom, pirított hagyma, szárított paradicsomos szósz parmezános zsemlében

Nekünk tetszenek a fenti összeállítások, azonban meg kell jegyeznünk, hogy valójában semmi extra nincs bennük. Persze, a buci érdekes, de ezek általában nem szoktak sok vizet zavarni, az öntet viszont okozhat még meglepetéseket.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4313840690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása