Gomburgerek a maláj Burger Kingben

2018. április 11. - Feiertag Erik

Gombával készült szendvicset már itthon is láttunk a KFC kínálatában évről-évre visszatérő Grander Cheeser személyében, azonban a malajziai Burger King újdonságai ennek ellenére is említésre méltóak.

900px-x480px.jpg

A Black Pepper Mushroom névre keresztelt promóció nem sok meglepetést tartogat, hiszen a benne szereplő szendvicsek különlegessége a névben is szereplő gomba, valamint egy speckó fekete bors szósz. Ezt leszámítva marhahúspogácsával vagy grillezett csirkével készülő Whopperekről van szó, tehát jégsaláta, hagyma, paradicsom és majonéz kerül még a burgerekbe.

Kellemes összeállítás, bár mi egy kis baconnel még mindenképp feldobtuk volna őket. Szívesen látnánk őket itthon is, bár a hazánkban jelenleg futó tükörtojásos-pirított hagymás duóra sem panaszkodhatunk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5213797308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása