Idén is király lett a Dupla Grander Cheeser

2018. február 19. - Feiertag Erik

Amióta először bemutatták, azóta nagy kedvencünk az extrán sajtos dupla Grander. Idén is visszatért, mi pedig ezúttal sem bírtuk ki, muszáj volt beugranunk egy KFC-be, hogy ismét megkóstoljuk.

img_20180206_180519-01.jpeg

A szendvics összetétele nem igen változott 2017-hez képest: ezúttal is két méretes csirkecomb filé viszi a prímet a megszokott pikáns panírral, de nem szabad megfeledkezni a nacho szószról, a mozzarella sajtról, a gombáról, baconról, rukkoláról, paradicsomról, salátáról és a kellemes burger szószról sem.

Ahogy némileg az előbb is említettük, továbbra is a húsé a főszerep. A Hot & Spicy panír nagy kedvencünk, és ezt a szendvicset is jól szolgálja. Nagyrészt azért az extra összetevők is kiérződnek, illetve elvegyülnek és együtt emelik az élményt. Egyedül a gombát tudnánk felhozni, ami néha kicsit túlzottan háttérbe vonult.

img_20180206_180601-01.jpeg

Ráadásul látványban sem utolsó, instagram huszárok kedvenc gyorséttermi szendvicse lehet ez a méretes Grander. Mi nagyon szerettük, és bárkinek, aki nagyobb adagra vágyik, csak ajánlani tudjuk.

Itt kóstoltuk:

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1513658930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása