Extrém burgerek a spanyol Mekiben

2018. március 29. - Feiertag Erik

Külföldön is elég komoly promóciós szendvicsekkel árasztja el most a piacot a McDonald's. A lengyel és a magyar Maestro Burgerek mellett Spanyolországban a Grand McExtreme széria hódít, mely három brutális darabbal indítja meg nyáltermelésünket.

1000x550_carrusel_web_gme_urbanexperience.jpg

Az újdonságokat pikáns öntetek, sajt és sok-sok bacon változatos kombinációja jellemzi. Nem mondanánk mindre, hogy hatalmas újdonságokkal kápráztatja el a vendégeket, ennek ellenére elég jól hangzanak ahhoz, hogy picit irigykedjünk a kontinens másik felére.

Grand McExtreme Smokey Rodeo: panírozott csirkehús, gouda sajt, bacon, paradicsomos-füstölt paprikás szósz, pirított hagyma

Grand McExtreme Bacon: két marhahúspogácsa, gouda sajt, bacon, hagyma, baconös öntet

Grand McExtreme Creamy Thai: Két marhahúspogácsa, paprika, cheddar sajt, ázsiai mártás curry-vel

A baconös szendvicsek mellett nem véletlen, hogy előtérbe került sajtszósszal és szalonnával kiegészített hasábburgonya, melyhez hasonlót több ízben is bevezetett tavaly a KFC hazánkban is. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5213684644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása