Egy sor Távol-keleti újdonság a KFC-ben

2018. március 13. - Feiertag Erik

Véget ért a KFC most már mondhatni szokásos évindító nagyon sajtos, Dupla Granderes promóciója, melyet a lánctól nem meglepő módon egy ázsiai ízekre koncentráló Teriyaki szósszal operáló újdonság rengeteg vált. Nézzük, miből válogathatunk a következő hetekben!

01.jpg

A kínálat elég széles, és nagyrészt visszatérő kedvencekkel operál. Twister, saláta, Lunch Box, Zinger, vagyis minden, amit az utóbbi időben egy nagyobb KFC promóciótól várhat az ember:

Távol-Keleti Zinger: Hot & Spicy csirkemell filé, saláta, uborka, metélő hagyma, Teriyaki szósz és pirított szezámmag

Távol-Keleti Dupla Zinger: két Hot & Spicy csirkemell filé, saláta, uborka, metélő hagyma, Teriyaki szósz és pirított szezámmag

Távol-Keleti Twister: Teriyaki szósz, szezámmag, uborka, metélőhagyma tortillába tekerve

Távol–Keleti Saláta: saláta, uborka, kukorica, lila hagyma, csirkemell csíkok, Teriyaki szósz és némi szezámmag

Távol–Keleti Rizses Lunch Box: rizs, csirkemell csíkok, Teriyaki szósz, szezámmag

A fenti ételrengeteg utolsó két darabját leszámítva mind elérhető menüben (üdítővel és közepes krumplival), valamint Box kiszerelésben (üdítő + krumpli + 5 db Hot Wings), míg a Távol-Keleti Saláta és a Lunch Boxok menü változatában csak újratölthető üdítő az extra.

02.jpg

Ezen kívül a lánctól megszokott módon tavaszra is jut egy különleges, limitált shake. Ezúttal a Cseresznyés Shake tér vissza, mely jól illeszkedik az akció ételeinek ázsiai hangulatához. 180 és 300 ml-es kiszerelésben kérhető, a fenti képen látható árazása pedig a többi termékhez hasonlóan éttermenként eltérő lehet.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5913734442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása