Kedvezményes karácsonyi burgerek

2017. december 19. - Feiertag Erik

Nem rég osztottuk meg tapasztalatainkat a Burger King idei karácsonyi nagy dobása, a dupla Angus hússal készülő Santa Claus burgerrel kapcsolatban. Röviden összefoglalva egy méretes, ízletes szendvicsről van szó, melynek ára azonban meggátolja, hogy ajánlható darab legyen. Utóbbi problémát háríthatjuk el vagy mérsékelhetjük a Burger King kuponos applikációjával.

screenshot_2017-12-15-22-25-53-731.jpeg

Az Androidra és iOS-re is elérhető programban ugyanis most visszavonásig egy-egy 25%-os kedvezményre jogosító utalvány került fel, melyeket a Santa Claus szendvicsekre válthatunk be. Ez annyit jelent, hogy a szimpla húsos változat 1640, míg a dupla a horribilis 3200 helyett 2390 forintos vásárolható menüben. Így már mindkét szendvics sokkal barátibb, és próbára is simán ajánlható kategóriába csúszott a műfaj kedvelői számára.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1113504373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása