Császármorzsák császármorzsája

2017. december 15. - Feiertag Erik

Nehéz dolgunk van, ha a Don Pepében desszerteket szeretnénk kóstolni, hiszen szinte minden adagjuk akkora, hogy instant repkednek a gombok, már ha aznapra inget vettünk magunkra. Néha azonban belefér egy kis édesség, a köret nélkül érkező Cuba Libre szendvics például jó választás lehet, ha például posztunk tárgyát, a Császármorzsák Császármorzsáját is meg szeretnénk kóstolni.

asdasdasd.jpeg

Két extra miatt emelkedik ki a Don Pepe idei őszi szezonális desszertje a többi császármorzsa közül: egyrészt némi aszalt gyümölcsöt kevernek bele, másrészt loccsantásokat választhatunk hozzá (legalább kettőt). Mi egy csokis, illetve egy karamellás öntet mellett döntöttünk. Mi az alap árat, tehát 1290 forintot fizettük, de minden további loccsanat 150 forintba kerül, erre viszont nem hisszük, hogy szükség lenne,

img_20170902_185716-01.jpeg

hiszen a mi adagjaink alapján kettő bőségesen elegendő. A képeken is jól látszik, hogy nem spóroltak semmin: a hamburgerek mellé járó DP szószos tálacskákban kapjuk a loccsanatokat, melyekkel ízlés szerint (mindet ráöntve) feldobhatjuk a császármorzsát. Mi alapvetően nem vagyunk nagy rajongói egyébként a császármorzsának, kifejezetten az extra mivolta miatt gondoltuk, hogy teszünk vele egy próbát.

img_20170902_185655-01_large.jpeg

Maga a morzsa átlagosnak mondható, ízletes, de ennél azért vannak kívánatosabb édességek is az étlapon. Az aszalt gyümölcsök sokat javítanak az összképen, néhol édeskések, néhol savanykásak, nekünk bejött. Ami viszont kifejezetten ajánlhatóvá teszi az ételt, azok az öntetek. Elég sokat kapunk, hogy kifejezetten megváltoztassa a desszert ízvilágát. Mind a(z ét)csokisat, mind a karamellásat nagyon szerettük, de választható még vaníliás, és három féle lekváros (szilva, barack, áfonya) öntet is.

Azoknak ajánlanánk, akik egy jókora adag desszerttel zárnák az ebédet/vacsorát, illetve kedvelik a császármorzsát, és nem riadnak meg attól, ha kissé új köntösben látják kedvencüket. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5212825660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása