Igyatok mákos bejglit!

2017. november 30. - Feiertag Erik

Ezen a télen nem csak az ünnepi asztalon lehet majd bejglit falatozni, hiszen a KFC elhozta nekünk a karácsonyi szezon legmenőbbnek tűnő hideg italát, vagyis a Mákos Bejgli Shake-et! Hétvégén mi is megkóstoltuk, úgyhogy rögtön véleményt is olvashattok a tovább után.

img_20171125_144100-01.jpeg

Amit némileg le is lőttem a címben, hiszen nem csak jónak tűnik, hanem az is lett ez a meghökkentő mashup. Én személy szerint azt gondoltam, hogy majd valamilyen mákos ízvilágú shake lesz, és az ünnep okán kapta a nevét, de ez egyáltalán nincs így. Az italban mazsola, és tészta darabok is vannak, így olyan, mintha a nagyi bejglijét egy kis hűs vanília shake-kel öblítenénk le.

asdasdasd.JPG

Kérhető tejszínhabbal is (mi ezt kihagytuk), menü mellé pedig némi kedvezmény is jár rá, úgyhogy egy kellemes KFC vacsora tökéletes kiegészítője lehet. Ugyan picit drágább mint az állandó shake kínálat, viszont ezt a kb. 40 forintos felárat abszolút megéri a különleges karácsonyi hangulat. A 180 ml-es kis adag 490, míg a 300 ml-es nagy kiszerelés 590 forinttól kapható az összes hazai KFC étteremben.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9913389599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása