A Burger Kingben már karácsony van

2017. november 17. - Feiertag Erik

Hiszen elérkezett a hangulat burgerek ideje, így újra itt van az évek óta visszatérő Santa Claus burger is, ám ezúttal egyszerűbb, mégis nagyszerűbb társakkal kell megküzdenie a vásárlók kegyeiért.

burgerking_merrycheesemas_1000x550_nologo.jpg

A kezdetek óta változatlan formában, december környékén kapható Santa Claus Burger továbbra is egy méretes Angus húspogácsával, pirított hagymával, Steakhouse szósszal, salátával, valamint Maasdam és Edami sajttal készül. Idén először dupla kiadásban is megvásárolható lesz, így nekünk előreláthatólag a Dupla Santa Claus Burger lesz a kedvencünk.

Mindemellett kínálatban marad a Bacon King Extra, ami ha minden jól megy a szalonnák száma terén, az egyik, ha nem a legjobb gyorséttermi hamburger, már ha az embernek bejön a bacon-cheddar-marhahús trió lényegretörő ízvilága. Esetleg egy Angus verziót el tudtunk volna képzelni a mikulásos duó mellé, de ne legyünk telhetetlenek.

Snack is kerül az ünnepi asztalra: kolbászos sajtfalatokat rágcsálhatnak a műfaj kedvelői, ami az állandó chili cheese sajtfalatok alapján igencsak ízletesnek ígérkezik.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2213272089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása