Tüzes kólát kóstoltunk

2017. július 15. - Feiertag Erik

Nem is olyan rég írtuk meg, hogy milyen meghökkentő italkombinációval készül erre a nyárra az egyik vezető üdítőital gyártó: a Pepsi Fire névre keresztelt, fahéjjal felturbózott kóla immáron magyarországon is elérhető, persze nem mindenhol, de nekünk épp útba esett az Arena plázában lévő London Gourmet nevű, külföldi különlegességekre specializálódott üzlet, ahol többek közt a tüzes kólába is belekóstolhatunk.

img_20170708_141259-01_custom.jpeg

A körülbelül 400 forintért kapható, dobozos üdítő neve igencsak találó lett, hiszen a Pepsi sajátos íze mellett a fahéj jelenléte legjobban valóban némi tűzhöz, parázshoz hasonlóan írható le. Minden korty után már-már égető, bizsergető érzés marad a szánkban, ami még épp az elviselhető tartományban van. 

Inkább érdekes, különleges ital, mint olyan finom, hogy minden nap ezt akarná inni az ember, viszont kipróbálni szinte kötelező annak, aki szereti az újdonságokat.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr512656187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása