Hot dogokat kóstoltunk a Burger Kingben!

2017. július 13. - Feiertag Erik

Múlt héten próbáltunk meg egy merészet tippelni Facebookon a Burger King soron következő újdonságaival kapcsolatban, azonban a kommentelők rávilágítottak, hogy néhány helyen már tesztelik a Grilled Dogs névre keresztelt hot dogokat. Nem is kellett több biztatás, amint találtunk egy olyan éttermet, ahol már kaphatóak a kutyák, felfaltuk az összes variánst!

img_20170712_133100-01_custom.jpeg

Ez összesen három, marhavirslivel készülő hot dogot jelent, melyek mindegyike 590 forintba kerül magában, illetve 990-be menüben. Az árképzés tehát korrekt, és az ízvariációkra sem lehet különösebb panasz:

Chili Cheese Grilled Dog: marhakolbász, jalapeno paprika, csilis sajtszósz

Crispy Grilled Dog: mustár, ketchup, marhakolbász, pirított hagyma

Whopper Dog: saláta, savanyú uborka, hagyma, paradicsom, marhakolbász, majonéz és ketchup

Nekünk az első, vagyis a Chili Cheese variáns ízlett a legjobban, ami nem meglepő, hiszen eleve ennek a termékvonalnak nagy rajongói vagyunk az Xtra Long Chili Cheese óta. Mind a sajtszósz, mind a jalapeno paprika erőteljesen van jelen a kissé fűszeres virsli mellett.

Csilis-sajtos grillkutya

A Whopper Dog pont azt nyújtja, mint amit a neve sugall, vagyis egy whopperesített hot dogot. Ennek nagyjából meg is felel, noha a sok zöldségből eléggé kitűnik néha a savanyú uborka, illetve nálunk ha jól láttuk, kimaradt a ketchup. Sok gondunk a Crispy verzióval sem volt, ebben a mustár volt a legerőteljesebb ízvilág, de nagyon szerettük a ropogós hagymát is.

Vopper kutya

A buci tök jól egyben tartja mindhárom kivitelt, ízre olyan mint a hamburgeres zsemlék, csak szezámmag nélkül. Ugyanakkor a kutyák nagyjából 2/3-a ez a "kifli", így kicsit fullasztóak lehetnek, valamilyen ital tehát javallott melléjük.

Ropogós grillkutya

Összességében egy korrekt termékvonal a Grilled Dogs, melynek különlegessége végül is a marhakolbász, mely enyhén fűszerezett ízével eléggé elüt az étteremláncban használt marhahúspogácsáktól. Szerencsére nem ment félre az árazás sem, egy ezresért krumplival és üdítővel tök jó kis éhség oltó menü lehet bármelyik összeállítás.

img_20170712_133146-01_custom.jpeg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr112659573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása