Csirkés június a Don Pepében

2017. június 01. - Feiertag Erik

A nyár első hónapján végre talán megérkező igazi jó időt könnyedebb, csirkehúsos újdonságokkal köszönti a Don Pepe. Két új pizza és egy hamburger mellé ezúttal nem kapunk kézműves szendvicset, a májusi Buffalo Pork kiadás viszont még pár hónapig velünk marad a szezonális étlap részeként.

burger.png

Június extra burgerét a tavaly előtt bevezetett Kemencés Jambalaya Pasta ihlette, nem meglepő tehát a név: Jambalaya Burger. Ebbe a csirkemellre épülő szendvicsbe garnéla, fokhagyma, pizza szósz, paradicsom, ruccola, Chorizo szalámi, bacon, mozzarella, római kömény és cayenne bors kerül, különböző állatok húsaiból tehát nem lesz hiány. A múltkori paradicsomos-sajtos-marhás burgert tehát egy különlegesebb, ugyanakkor hasonlóan paradicsomos ízvilágú darab várja, mi már nagyon kíváncsiak vagyunk rá. Tekintettel az összetevőkre, 2590 forint egészen jónak mondható, főleg, hogy ebben benne van egy adag DP burgonya, és szósz is.

pizza.png

Pizzák tekintetében ezúttal a roston csirke lesz az úr: a 2190 forintos Chicken Carbonara a húson kívül sonkáb, bacont, lölahagymát, parmezán sajtot, mozzarellát, újhagymát, fokhagymát és besamelt kap feltétként, míg az akciós 1190 forintos Tzatzikis Pizza tejföllel, fokhagymával, kígyóuborkával,fekete olíva bogyóval és mozzarellával egészíti ki a husit. Utóbbi dobozos üdítővel 1390 forintért kapható, szomjasaknak tehát egész jó menü lehet.

ajandek.png

Ebben a hónapban is járnak ajándékok bizonyos rendelések mellé: Burgerekhez és Extra Doggerekhez Soproni Radlert küldenek (a készlet erejéig), míg minden  3500 forint feletti rendelés esetén 1,25 liter Coca-Cola jár.

heti.png

A nyár első heti akciója igazán érdekesnek ígérkezik, hiszen a Deluxe Saláták kerülnek középpontba. Ennek a termékkategóriának a különlegessége, hogy a különböző saláta összeállítások egy-egy pizzatésztából formált kehelyben érkeznek. A választék és az árak a képen böngészhetőek.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8612541611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása