A nyár első frissítői a Starbucksban

2017. május 10. - Feiertag Erik

Bár az időjárásból nem mindig derül ki, de valójában már keményen benne járunk a tavaszban, sőt, lassan itt a nyár is, így az igazi jó időnek is el kell hamarosan jönnie. Erre készülvén a Starbucks bemutatta frissítő-hűsítő kínálatát, hogy a nagy melegben kevésbé vágyjuk majd vissza a borús napokat.

starbucks-vanilla_sweet_cream_cold_brew_1.JPG

Az idei nyár sztárjának a tavaly bevezetett Cold Brew jegeskávé-különlegesség ígérkezik, mely nagy népszerűsége okán most egy egészen új, lágyabb Vanilla Sweet Cream változatban is kapható lesz. Ez vanília és tejszín édességét, illetve lágyságát egyesíti egy könnyed, frissítő kávéban.

starbucks_cold_brew-lifestyle_3.jpg

A Cold Brew italok különlegessége, hogy elkészítésük során a kávékeverék nem találkozik forró vízzel, helyette 20 órán át áztatják szűrt, hideg vízben. Tejjel és sziruppal kiegészítve is kérhetjük, de önmagában is érdemes lehet kipróbálni, hiszen

 a speciális eljárás eredménye egy telt, gazdag ízvilágú kávé, amelyben egyszerre érezhetünk csokoládés jegyeket és citrusos frissességet. 

Csokirajongók kedvence lehet a Java Chip Frappuccino, mely egy csokoládédarabokkal és tejszínhabbal kiegészített nyárias kávé. Alapja eszpresszó, melyet lágy tejjel és krémes mochasziruppal kevernek el. Aki még nem kóstolta, annak elég csalogató ajánlólevél lehet, hogy az egyik legnépszerűbb Starbucks-különlegességről van szó.

starbucks_java_chip_frappuccino_1.JPG

Kávék mellett új süteményeket is bevezet a Starbucks. Az angol fluffy (légies, könnyű) és muffin szavak összeboronálásával megalkotott Fluffin elnevezés egy könnyed, lágy kelt tésztára emlékeztető almás-karamellás, és erdei gyümölcsös ízben elérhető édességet takar.

fluffinok.jpg

Ezen kívül hamarosan egy barackos-málnás fehér csokis torta is terítékre kerül, ami hasonlóan ízletesnek ígérkezik.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1712493579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása