Sok-sok apró újdonság a Mekiben

2016. július 05. - Feiertag Erik

A camambert sajtos szendvicsek óta a McDonald's nem igazán készült nagy újdonsággal, az utóbbi napokban viszont kínálatba került pár kisebb termék, melyek így együtt érdemesek lehetnek egy írásra.

csipcsip.png

A McChicken Fresh például nem is túl kis újdonság: a jól ismert panírozott csirkehússal készülő szendvicset salátával, hagymával, paradicsommal, sajttal és majonézzel dobták fel. Ennél is érdekesebb azonban, hogy csak július 11.-ig kapható, ami előre vetíti, hogy azon a héten a jelenleg futó sajtos promóció is lecserélésre kerülhet.

mcflurry.png 

Ha már nyár, egy kis jeges újdonság: közkívánatra visszatér a tavaly nagy sikert aratott epres öntettel ellátott Pöttyös McFlurry. Így a termékcsalád ezzel együtt már három tagot számlál a natúr és a mogyorókrémes ízesítéssel együtt.

pohar.png

Nincs év Coca-Cola pohár akció nélkül, amit ezúttal júliusban osztogatnak McMenü Plusz vásárlása mellé. A dizájn elég szokatlan de mutatós. Érdekes, hogy míg a Coca vehemensen nyomja az EB-hez kapcsolódó marketinget, addig a Mekis poharakra semmilyen focis utalás nem jutott.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr968867672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása