Ismét keleti ízek a KFC-ben!

2016. május 03. - Feiertag Erik

Tavaly épp a teryaki szósszal és az akkori keleti ízeket megelevenítő promócióval indult útjára a rizs őrület, ami azóta is meghatározó a KFC időszakos kínálatában. Ezúttal a vacsidoboz mellé twister, saláta és szendvics is társul, hogy azt is becsalogassák, akik a klasszikusabb KFC termékeket kedveli.

kfc_teriyaki_fekvo.jpg

Ahogy fent is említettem, a hónap egyik igazi sztárja a kvázi visszatérő Lunchbox lesz, ezúttal Távol-Keleti ízesítéssel. Ez zöldséges rizst, felszeletelt csirkemell csíkokat, teriyaki szószt és némi szezámmagot jelent, egy praktikus, könnyen hordozható dobozkában. Kétféle kiszerelés kapható: a kisebb, melybe két stripset szeletelnek 160 g rizs mellé 990 forintról, míg a Grande kivitel 3 csirkemellcsíkkal és 200 g rizzsel 1390 forintról indul. Az egészség centrikusabb vásárlók kedvence lehet majd a Távol-Keleti Saláta, melybe három strips, teriyaki szósz, szezámmag, kukorica, lilahagyma, uborka és vegyes friss saláta kerül. Ez 1290 forinttól kapható.

Az igazi újdonság azonban közel sem ez, ugyanis kapható egy Távol-Keleti Bahn Mi Szendivcs is, mely a névben jelölt zsemlével készül. Ez egy kicsit hosszúkás, hazai szemmel talán sokkal inkább kiflinek nevezhető zsömle, melybe két H&S strips kerül elhelyezésre, illetve teriyaki és édes-savanyú szósz, uborka, vékonyra szelt sárgarépa és rekte, valamint majonéz. Tehát igazi keleti-tavaszi ízkavalkád vár arra, aki kipróbálja. Árban nem igazán szállt el a KFC, hisz a szendvics magában 990 forinttól, míg menüben 1690 és box kiszerelésben némi Hot Wings-zel megtoldva 2090 forinttól kapható. Hasonló ízvilággal, valamivel mérsékeltebb áron lehetőségünk van Távol-Keleti Twistert is kérni, ebbe két csirkemellcsík, teriyaki szósz, szezámmag, újhagyma, uborka, jégsaláta és majonéz kap helyet. Magában ugyanannyiba kerül mint a Bahn Mi szendvics, ugyanakkor menüben 200, míg Box kiszerelésben 100 forinttal olcsóbb annál.

sajttorta_creamies.jpg

Más téren is lesznek mától kisebb-nagyobb újdonságok: az étteremhálózat kávéi például 100% arabica kávéból készülnek, illetve a poharat is lecserélték egy letisztultabb, prémiumabb külsővel rendelkezőre. Ezen kívül megjelennek a sajttorták a kínálatban, egyelőre csokis és málnás ízben. Ha már desszert: a jól ismert Creamies fagyiszéria is kap egy új tagot nyárra, mely a pirított földimogyoró és a gépi vanília fagylalt mellé cseresznyés öntettel igyekszik meghódítani a vásárlókat. Visszatérő termékek is akadnak a kalapban: ismét itt a Mojito, és a sokak által nagyon kedvelt uborkasaláta!

kfc_kosarak_plakat.jpg

A nyári koncert szezonra pedig újfent a Budapest Park lett az étterem partnere. Készlet erejéig minden kosár mellé jár egy-egy kupon, melyet egy webes felületen kell aktiválni, ahol kiderül, megnyertük-e a koncertbelépőket, amire nem kicsi az esély, hisz minden negyedik kód nyer.

Ezzel készül tehát a KFC így tavasz végén, nyár elején. Az új termékek ránézésre ütősnek tűnnek, a következő hetekben pedig mi is kiderítjük, méltóak-e a tavalyi Teriyaki promóció utódjának. Ha semmiről sem akartok lemaradni, kövessetek minket Facebookon és/vagy Instagrammon, mindkét oldalon egészen aktívak vagyunk, főként guszta képekkel igyekszünk mindenkire ráhozni a végtelen éhséget.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr658680360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása