Különösen kíváncsiak voltunk a februári Don Pepe hamburgerre, hisz igazán csípősségre menő szendvics még nem került a havonta változó akciós kínálatba. A termék nem ígér sokat, főként a háromféle erős paprikával próbál hódítani, lássuk, sikerült-e neki.
Amúgy egy egészen átlagos darabbal van dolgunk: a marhahúspogácsa, a sajt, a paradicsom, a saláta és a majonéz mondhatni alapvetés egy burgernél, és a fekete zsemle sem olyan kiugróan különleges, mint tavaly ilyenkor, amikor az első ilyen bucival készült szendvicsét mutatta be a cég. A szürke hétköznapokból való kiemelés tehát a paprikákra hárult. Bár külön-külön ezek sem egetrengetőek, együtt még biztosan nem szerepeltek számtalan ételben: jalapeno mellett piros chili és hegyes erős paprika került felhasználásra. Mindez a szokásos krumplival és szósszal 2290 forintért nem hangzik rosszul.
Ránézésre nem tűnik soknak a paprika, de higgyétek el, több mint elég.
Méretre ezúttal sem lehet panasz, ahogy a hús is hozza a szokásos Don Pepe színvonalat: jól átsütött ízletes pogácsa, melyet nem fűszereznek túl. A majonéz külsőre borsosnak tűnik, de ez nem igazán érződik, egy édeskés öntet, de a paprikáktól úgysem fogjuk érezni, mert baromira csípnek. Külön-külön még hagyján, de így együtt nagyon erősek, és sajnos ez az ízüket is elnyomja némileg.
A Black & Pepper Burger egy korrekt termék, maradéktalanul teljesíti, amit első blikkre ígér: egy csípős szendvics a megszokott Don Pepe minőségben. Árban sem szállt el, alig 300 forinttal drágább mint egy sima DP hamburger, így mindenképp ajánlott, ha tőlük rendelünk.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.