Február a Don Pepében

2016. február 01. - Feiertag Erik

Úgy tűnik idén sem változik jelentősen a Don Pepe havi menetrendje: egy új burger, egy új pizza, és heti akciók jelentik a februári újdonságokat is.

black_pepper_burger_don_pepe_2016_februar.jpg

Sok különleges hamburgert letett már az étterem az asztalra, azonban egyik sem volt kiemelkedően csípős fajta. Most azonban ennek is eljött az ideje, ugyanis a Black & Pepper Burger egy igazán erős szendvicsnek tűnik: a Sombrero Burgerből ismerős jalapeno paprika mellett piros chili és hegyes erős paprika igyekszik könnyeket csalni a szemünkbe, majd meglátjuk hogy megy nekik. Ezen kívül majonéz alapú szósz, paradicsom, sajt, saláta, és persze az elmaradhatatlan marhahúspogácsa része a fekete bucira épülő hamburgernek. A 2190 forintos ár korrektül hangzik, főleg, hogy ezúttal is benne van egy adag Don Pepe burgonya a szokásos saját szósszal.

karneval_pizza_don_pepe_2016_februar_1.jpg

A farsangi időszakhoz jól illeszkedik majd a Karnevál Pizza, mely sajtkrémes alapot, füstölt-főtt tarját, mozzarellát és Don Pepe fűszert kap feltétként. 1090 forintért jól hangzik, aki pedig egy dobozos üdítőt is ledöntene mellé, az 1290 forintért kvázi menüben is kérheti. Itt viszont muszáj megjegyeznem, hogy a nagyobb kiszerelésű italokkal jobban jártok. Illetve ebben a hónapban 4000 forint feletti rendelés esetén egy 1,25 literes Coca-Cola-t küldenek ajándékba, érdemes fejben tartani, hogy ne 10-20 forint miatt csússzatok le az ingyen üdcsiről.

nagyi_kedvencei_hetek_don_pepe_2016_februar.jpg

Nagyi kedvenceit is utolérte egy heti akció, szóval ha eddig kimaradtak ezek a házias ízek, most érdemes lehet valamelyikkel próbát tenni. Ahogy mindig, most is hetente változik az olcsósított termékek listája, valahogy így:

Február 1-7.: Burgonyakrémleves kolbászchips-szel 690,- (burgonya, zeller, sárgarépa, vöröshagyma, fokhagyma, tej, tejszín, tejföl, kolbász, petrezselyem), Rántott csirkemáj petrezselymes burgonyával 1490,- (Csirkemáj, liszt, tojás, zsemlemorzsa, burgonya, vaj, petrezselyem, só)

Február 8-14.: Serpenyős rakott krumpli 1490,- (Paraszt kolbász, burgonya, tojás, tejföl, trappista, bacon, só, fekete bors)

Február 15-21.: Kemencés túrós csusza tepertővel 1490,- (csusza tészta, túró, tejföl, szalonna), Brassói aprópecsenye borjúhússal 2190,- (borjú, vöröshagyma, paradicsom, paprika, fokhagyma, burgonya)

Február 22-29.: Borzas borda rizi-bizivel 2190,- (sertés karaj, tojás, fokhagyma, burgonya, zöldborsó, rizs, vaj, petrezselyem, tejföl, trappista sajt), Borjúpaprikás tojásos nokedlivel 2190,- (borjúpörkölt, tejföl, galuska, tojás)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr168341162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása