Sütőben sült Hot Dog

2015. december 09. - Feiertag Erik

Nem sok helyen van Hot Dog Budapesten, jót pedig még nehezebb találni. Szerencsére itt egy recept az ApróSéftől, amivel gyorsan és egyszerűen megoldhatjátok a problémát!

hotdog-fofoto-1828.jpg

A hozzávalókat 6 darabra írom fel, de a lenti linken tök jól kiszámítja miből mennyi kell, ha más mennyiséget szeretnétek csinálni. Szóval ezekre lesz szükség:

400 g pizzatészta (itt van egy recept, de bolti is jó)
6 db virsli
6 szelet vörös cheddar sajt
3 teáskanál víz
2 marék sajtos tortilla chips

Biztos vagyok benne, hogy a fenti lista láttán bárki el tudná készíteni az ételt, de azért leírom hogy kell. Elsőként ki kell nyújtani a pizzatésztát (a boltit elég kicsomagolni). Ezt követően legalább két centi helyet hagyva köztük, ráhelyezzük a sajtszeleteket, majd a rések mentén felszeleteljük a tésztát. Fontos, hogy a sajtok körül maradjon 1 centi üres hely.

A peremek közül kettőt felhajtunk, majd az egyik üres szélre ráteszünk egy virslit, és feltekerjük. Megkenjük vízzel a felületét, és megforgatjuk az összetört tortilla chipsbe. Mehet a 190 °C-ra előmelegített sütőbe 30-35 percre (légkeverés nélkül).

Ha szépen megsültek, nem maradt más hátra, mint felfalni őket!

via ApróSéf

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr798150358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása