Extrán burgeres szeptember a Don Pepében

2015. szeptember 01. - Feiertag Erik

Véget ért a nyár, vége a vakációnak, sokaknak indul a suli meg minden. Dj Pepe is komolyan veszi az szeptembert, hisz mindjárt két különleges hamburgert is összerakott, de nem maradhat el a szokásos olcsósított pizza, és a többi akció sem!

don_pepe_szemtember_2015_rantott_sajtos_burger_vega_burger.jpg

Jó poén lehet ez a hamburger dolog, kár hogy nem eszem húst :( Nyugi, itt a Don Pepe e havi Vega Burgere! Csicseriborsó fasírttal, zöldborsó pürével, grillezett-füstölt mozzarella steak-kel, tartár mártással és paradicsommal! Jajj ne már, nekem a hamburger hús nélkül nem burger :( Nyugi, itt a Don Pepe e havi Rántott Sajtos Burgere! Marhahússal, paradicsommal, jégsalátával, rántott trappistával és tartármártással! Bőség zavara, melyiket egyem? Az olcsóbbat kérem! ^^ Kedves döntésképtelen barátom, most ráfaragtál, ugyanis mindkét szendvics 2390 forintba kerül, és egyaránt jár melléjük a szokásos adag Don Pepe burgonya meg a hasonló nevű szósz!

don_pepe_szemtember_2015_hamburger_akcio_hetek.jpg

És ezzel nincs vége a burgereknek erre a hónapra, ugyanis minden héten más állandó szendvicset kóstolhattok meg 1790 forintos áron:

Szeptember 1-6.: Classic Burger (marhahús, worchester szósz, hagyma, jégsaláta, paradicsom, sajt)

Szeptember 7-13.: Cowboy Burger (marhahús, worchester szósz, BBQ szósz, hagyma, bacon, jégsaláta, paradicsom, füstölt sajt)

Szeptember 14-20.: Csibés(z) Burger (roston sült csirkemell, hagyma, jégsaláta, paradicsom, sajt)

Szeptember 21-30.: Don Pepe Burger (marhahús, tükörtojás, mediterrán sonka, worchester szósz, hagyma, bacon, jégsaláta, paradicsom, sajt), Sombrero Burger (marhahús, guacamole, jalapeno, worchester szósz, hagyma, bacon, jégsaláta, paradicsom, sajt)

don_pepe_szemtember_2015_indian_nyar_pizza.jpg

Aki pedig pizzára vágyik, jól jön majd a 1090 forintos Indián Nyár, mely paradicsomos alapon póréhagymát, cukinit, trikolor paprikát, padlizsánt, marhahúst és mozzarella sajtot kínál. Eleinte kicsit visszafogottnak éreztem a Don Pepe akciós pizzáit, de pár hónapja már egészen különleges dolgokat lehet rendelni, szóval hajrá!

don_pepe_szemtember_2015_coca-cola_akcio.jpg

És ha már pizza: minden pizza rendelés mellé egy Maoam kocka jár ajándékba, amíg a készlet tart. Ha viszont mást kérnél, akkor is jár bónusz: minden 2500 feletti házhozszállítás esetén küldenek egy 1.25 literes Coca-Cola terméket is.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr587749688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása