Hideg sör a kertben, ráadásul ingyen!

2015. augusztus 16. - Feiertag Erik

Ilyen időben a hideg sör vagy üdítő égető probléma, pár dán fiatal azonban nem csak hogy egyszerű megoldást talált, de gyakorlatilag ingyeneset is!

slide_intro_1.jpg

Már ha leszámítjuk az eCool - mert hogy így hívják ezt a menő eszközt - árát ami 349 dollár, azaz körülbelül 77500 forint. Nem kevés, de hosszú távon visszahozza, hisz onnantól, hogy kiástuk a működéshez szükséges egy méteres lyukat a kertben, nem kerül semmibe fenntartani.

Az eszköz amúgy egy elég egyszerű tényt használ ki: a föld alatt 100 centivel minden hidegebb, körülbelül 10-15 °C-os hőmérsékletű. Tehát ha a sörünk alulról szagolja az ibolyát, kellemesen hűvös lesz. Csak a logisztika lehet problémás, de éppen erre kínál megoldást az eCool.

Így működik a sörhűtő csodamasina

Miután lehelyeztük a földbe az eszközt (és persze feltöltöttük kedvenc italunkkal), már csak a kurblit kell tekernünk, és egyből felszínre tör a hűtött sör. Kapacitása 24 dobozos ital ami elsőre egy kertipartira nem hangzik elégnek, azonban kialakításából adódóan az újratöltés ugyanazzal a mozdulattal megoldható, mint az ürítés - a kiemelt üdítő helyére csak be kell helyezni egy új darabot, és kész.

via Pazar Cuccok, képek pedig az eCool oldaláról

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr727709456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása