Reméljük nem lesz rossz a Burgerosz

2015. június 01. - Feiertag Erik

Itt a június, ami azt jelenti hogy hivatalosan is nyár van és jöhet a 40 fokos meleg, amire mindenki egész évben várt (vagy nem)! Ennek megfelelően a Don Pepe is felvette a bikinit, és többek közt egy igazán mediterrán hangulatú görög hamburgerrel készültek. A tovább mögött minden kiderül!

don_pepe_burgerosz_paros_menu.jpg

Az már egészen biztos, hogy a Don Pepénél nem babonásak, hisz a havi hamburger nevében egy betű híján benne van hogy rossz, bár Burgejó néven elég fura lenne egy görög szendvics. A Burgerosz megint egy marhahúsos darab, mely minden olyan összetevőt tartalmaz, ami egy ilyen témájú terméktől elvárható: feta sajt, kígyóuborka, görög joghurt, lila hagyma, oliva bogyó, fokhagyma, gyros fűszerkeverék, saláta és paradicsom. Az ár szokásosan 2290 forint, a köret pedig a zseniális Don Pepe burgonya és szósz, amiről nem lehet elégszer leírni, mennyire jó.

don_pepe_duck_daddy.jpg

Akcióban a Pizza Hajók a cég egyik legegyedibb termékvonala (ez egyébként a Duck Daddy verzió)

Tartozik hozzá egy akció is: ha két darabot rendelsz Pizza Hajóból vagy Hamburgerből (lehet egy ilyen egy olyan is), akkor küldenek mellé két üveg 1,25 literes Coca üdítőt. Fontos még megjegyezni, hogy ez más kedvezménnyel nem vonható össze.

don_pepe_hello_nyar_pizza.jpg

Bár a Don Pepe ma már "Nem csak pizza", azért nem szakadnak el a gyökerektől, hisz minden hónapban van egy akciós, 1090 forintos áron kapható pizza. Az ezúttal Helló Nyár! névre keresztelt termék BBQ alappal rendelkezik, melyre gomba, paradicsom, paprika, vöröshagyma, füstölt-főtt tarja és füstölt mozzarella kerül. Ez most tényleg megér egy nagy Hellót, nem spóroltak a feltéttel!

don_pepe_paccheri.jpg

Mediterrán Halragus Paccheri, mely június 15 és 21 között 1990 forintért rendelhető (amúgy 2190)

Végül, de nem utolsó sorban: Serpenyős Hetek! Azaz minden héten más ételeket kóstolhatsz meg olcsóbban. Konkrétan ezeket: 

Június 01-07: Paccheri con Gamberi - 1790 Ft

Június 08-14: Pepe Papa Parajos Pipije - 1790 Ft (fokhagyma, paraj, tej, tejszín, camembert, csirkemell, paradicsom, focaccia)

Június 15-21: Pacheri alla Caponata - 2190 Ft (Paccheri, marhahús, paradicsom, cukkíni, padlizsán, póréhagyma, mozzarella), Mediterrán Halragus Paccheri - 1990 Ft (Paccheri, tőkehal, paradicsom, cukkíni, padlizsán, póréhagyma, mozzarella)

Június 22-31: Chili con Carne - 1790 Ft (marhahús, kukorica, vörösbab, hagyma, fokhagyma, tortilla, tejföl, mozzarella), Toscanai Kemencés - 1790 Ft (fokhagyma, paraj, tej, tejszín, tofu, kecskesajt, paradicsom, focaccia)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr417507908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása