Donald Kacsa rémálma: Duck Daddy Pizzahajó

2014. november 17. - Feiertag Erik

Minden étteremnek szüksége van valami jelképes termékre, egy zászlóshajóra, és ez itt szó szerint így van. A Don Pepe gyakorlatilag tányért csinált a pizzából, ami valljuk be, elég menő. Ez a speciális termékkategória már elérhető az éttermekben úgymond kísérleti jelleggel, azonban novemberre végre úgy gondolták, ideje jobban kihangsúlyozni, hogy van ilyen, és mindjárt elfoglalták vele a szórólap felét. Nem is lehet jobb okot találni arra, hogy végül kipróbáljunk egyet!

WP_20141106_003 (Custom).jpg

Szerettem volna kicsit különlegesebb ízvilágot kipróbálni, így a végül a Duck Daddy elnevezésű verziót választottam. Alapvetően a pizzahajó úgy néz ki, hogy fogják a tésztát, hajtogatnak belőle egy ilyen tányér jellegű valamit, megrakják sajttal, majd elősütik, és csak ezt követően érkezik rá a tartalom. Ez jelen esetben kacsamell, paradicsom, jégsaláta, madársaláta, rukkola, sárgarépa, uborka, üvegtészta, chili szósz, szójacsíra, és szójaszósz. Nem rövid lista, de 2290-ért ne is legyen az.

WP_20141106_006 (Custom).jpg

A pizza deszkán érkezik, tetejét uralja az üvegtészta díszítés mely kicsit zavaróan szálkás, érdemes kicsit leenni belőle. Ezen kívül az impozáns zöldség mennyiség a salátát leszámítva inkább díszítésként van jelen, érdemes kicsit spórolni vele, ha azt szeretnénk hogy kitartson a végéig. Ellenben kacsa mindenhol van, ahogy a szószok alkotta elég erőteljes, édes elegy is. Kicsit úgy éreztem kínai étteremben vagyok, ott szoktak ilyen domináns szószokba mártott húsokat árulni, de ezt nem negatívumként írom.

Elég durva szembe kerülni egy ilyen monstrummal. Alapvetően pizzától inkább egy kiterjedt, lapos ételt várna az ember, erre megjelenik ez, centiméterekben mérhető magasságával szelve a vágódeszka-tenger uborkahullámait. Persze, nem akarok túlzásba esni ilyen téren, nem grandiózus termék, egy ember simán le tudja nyomni, de kiszolgálja az árát.

A Duck Daddy Pizzahajót azoknak tudnám ajánlani, akik szeretnének valami újdonságot kipróbálni, és nem riadnak vissza az édes, erőteljes íztől, mely a szósz személyében uralja az egész terméket.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr606907731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása