Hálaadás napi Burrito

2014. november 27. - Feiertag Erik

Ma van Hálaadás napja az Egyesült Államokban, és bár itthon ez semmit sem jelent, úgy gondoltuk mára jó ürügy lehet egy kis Arriba! Taqueriás vacsorára az időszakosan kapható sült pulykás burrito!

WP_20141125_003.jpg

Korábbi Arribás Taco kalandomnál megjegyeztem, milyen menő hogy a termékeket szinte teljesen személyre szabhatjuk, gyakorlatilag csak a kialakítás (burrito, taco, quesadilla) adott, a tartalmat mi válogathatjuk össze. Ezúttal pont nem erről van szó, de ettől még nem lesz rossz a Hálaadás napi burrito. Így egységesen sült pulyka, töltelék és édes burgonya kerül bele, gyakorlatilag egy tortillába csavart ebédről van szó. Mellé jár egy kis tálka áfonyás salsa, valamint sütőtökös pite. Ez azért nem rossz felhozatal 1690 forintért, bár ha egy pohár víz még belefért volna, akkor lenne igazán teljes az öröm.

WP_20141125_005.jpg

A burrito elég nagy, még nem próbáltam ilyesmit Arribában, gondolom a hagyományos kiadások is ilyen méretben készülnek. A termékben nagyrészt a töltelék dominál, de nem vész el sem a pulyka, sem a burgonya, ráadásul elég kiegyensúlyozottan szinte minden falatba kerül mindenből. Az egész valóban olyan, mintha egy házi ebédet kapna az ember kompakt kiszerelésben. Talán épp ez az amit fel lehet róni neki, egyáltalán nincs mexikói hangulata, ami azért valljuk be, elég fura egy mexikói étteremben.

WP_20141125_006.jpg

Az áfonyás salsa inkább savanykás mint édes, ami azért is jó, mert így nem erősít rá a krumpli ízére, és nem rontja el az élményt, inkább hozzá ad. Kicsit burritoval talán nehézkes tunkolni, ehhez érdemes venni egy villát, elég nagy gyümölcs darabok vannak benne amit fel lehet tűzni.

WP_20141125_004.jpg

Végül, de nem utolsó sorban a desszert. Nem vártam sokat a sütőtökös pitétől, de meglepően jól sikerült. A krém nem drasztikusan sütőtök ízű, annál jóval édesebb. Szerintem az is nyugodtan belekóstolhat, aki annyira nincs oda magáért a zöldségért.

Ha házhoz rendelnéd de nem találod a honlapjukon, ne aggódj! Rendeléskor írd be a megjegyzések mezőbe, hogy ezt a terméket szeretnéd, és ki fogják vinni!

Összességében jól eltalált időszakos termékről van szó, gondolom bonyolultsága miatt árulják ilyen kevés ideig (november 30 után nem lesz kapható!). Nem olcsó, ellenben laktató és főleg így az ajándék desszerttel azért nem rossz az ár/érték aránya. Bár nem kimondottan mexikói hangulatú étel, ha Arriba közelében jártok és megéheztek, érdemes kipróbálni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr706935953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása