Márványsajtos Érlelt Sonkás Saláta Tekercs

2024. június 20. - Feiertag Erik

A Don Pepe júniusi újdonságai közül a Márványsajtos Érlelt Sonkás Saláta Tekercs keltette fel leginkább a kíváncsiságom, úgyhogy rá is repültem. Friss, könnyed ízvilágú étel, mely már csak a kánikula miatt is jobb ötletnek tűnt egy nehéz pizzánál, és nem is csalódtam.

20240608_142146.jpg

A tekercs alapja egy puha tortilla, amiben sajtkrém, füstölt mozzarella, érlelt sonka, főtt tojás, joghurt, kapor, márványsajt, jégsaláta, madársaláta, bébiparaj, rukkola, kígyóuborka és koktélparadicsom rejtőzik. Már az összetevők listája is ínycsiklandó, és szerencsére a valóság sem okoz csalódást. Az ízek jól együttműködnek: a saláta frissessége jól kiemeli a sonka és a sajtok sós ízét, a joghurtos öntet pedig kellemes krémességet kölcsönöz az egésznek.

20240608_142153.jpg

Különösen tetszett, hogy az összetevők arányai jól eltaláltak: egyik összetevő sem uralja kifejezetten a tekercset, mégsincs az embernek hiányérzete, mert érezni, hogy minden hozzátesz egy kicsit az ízélményhez. Ugyanakkor picit intenzívebb jelenlétre számítottam a márványsajttól, el-eltűnt a többi összetevő között, és nem adta azt a plusz ízrobbanást, amit vártam tőle.

20240608_142209.jpg

Összességében a Márványsajtos Érlelt Sonkás Saláta Tekercs frissítő nyári fogás, amit jó szívvel ajánlok mindenkinek, aki egy könnyed ebédre vagy vacsorára vágyik. 3890 forintért ugyan nem ár-érték bajnok, de különlegesége miatt mégis érdemes megfontolni, ha a Don Pepétől rendeltek.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2718431327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása