Arriba! Taco

2014. szeptember 29. - Feiertag Erik

Múlt héten írtuk meg, hogy az Arriba! Taqueria új hűség akcióval indítja az ősz hidegebbik felét, itt volt hát az ideje, hogy megemlítsük azt is, érdemes-e betérni a hazai illetőségű mexikói étteremlánc valamely egységébe, vagy inkább hanyagoljuk. Nos, ami a tacojukat illeti, a tovább után minden kiderül!

WP_20140825_11_29_48_Pro (Custom).jpg

Nem igazán voltam mexikói étteremben, ez a világ számomra meglehetősen ismeretlen volt eddig. Így első körben egy taco mellett döntöttem, valahogy mindig erre tekintettem a legfurábban, nem állt össze hogy ez csak félbe van hajtva, de akkor mi gátolja a tölteléket abban, hogy szanaszét folyjon evés közben? Sajnos semmi. Lehet próbálkozni, de az eredmény végül az, hogy bizony szalvétára szükség lesz.

WP_20140825_004 (Custom).jpg

Ami egyből meglepett, hogy az Arriba! kiszolgálási struktúrája a Subway-t idézi. Tehát elsőként választasz egy termékvonalat (pl. taco vagy burrito), aztán a te kérésed szerint kerül összeállításra a termék. Elég nagy a választék, az első igazi dilemma hogy milyen húst kérjünk, én marha mellett döntöttem. További összetevőként sült kukorica salsát, paradicsom salsát, sajtot és jalapeño paprikát választottam. Ehhez hozzácsaptam egy bubis vizet, a végösszeg pedig 1090 forintra jött ki ami elég jól hangzik.

Ha nem vagy benne biztos, ez talán ad egy kis löketet: Az Allee-ban lévő étterem rendszeresen részt vesz az Allee Vasárnapokon, melyhez a bevásárlóközpont honlapjáról tölthettek le kuponokat. 20% kedvezménnyel minden finomabb!

Mondjuk a méretek nem túl impozánsak, sőt, már-már csalódást keltő. A taco sajnos elég pici, mellé jár még három szem tortilla csipsz, ami inkább kóstolónak jó mint valódi köretnek. Ár/érték arányt tekintve viszont nem áll rosszul, egy Big Mac-kel nagyjából párban van de jóval olcsóbb nála (igaz, hogy ott jár mellé sült krumpli is).

Ízek tekintetében abszolút jól vizsgázott az Arriba! taco-ja. Minden érződik, a jalapeño visszafogottan csíp így senki sem fog kiszaladni tőle a világból. A hús elég domináns de nem nyom el semmit, a kétféle szósz is jó együtt, de talán kevésbé hullik szét ha csak egyet kér bele az ember. De mivel mindenki maga állíthatja össze a termékét, valójában nincs két egyforma, ennek fényében pedig csak ajánlani tudom az Arriba! Taqueriát.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr56739971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása