Rodrigo kupon a WestEnd BelFrit-ben!

2014. május 09. - Feiertag Erik

Pár hete írtam hiánypótló rovatunkba a Burger King egyik legjobb olcsóbb kategóriás termékéről, a Rodeo Szendvicsről. Ha szereted a stílust, akkor ez a te akciód lesz a BelFrit és a Bónusz Brigád jóvoltából!

belfrit_rodrigo.jpg

Még nagyjából másfél-két napotok lehet a kupon megvásárlására, mellyel közel 50%-os kedvezménnyel vásárolhattok egy Rodrigo Burger-t és pár kiegészítőt a WestEndben található BelFrit étteremben. A helyről röviden annyit érdemes tudni, hogy nagyon jó sült krumplijuk van, de ha bővebben érdekel milyen náluk egy-egy hamburger, Jani anno írt róluk a BP Burger keretein belül. De lássuk mi van a csomagban:

⇒ Rodrigo Burger
⇒ Belga Sültkrumpli (kis adag)

⇒ Churros mexikói fánk fahéjjal és csokiöntettel (4db)

A kedvezmény levonása után 1879 forint helyett csak 990-et kell majd fizetni a kupon felhasználásával, ami összevetve a gyorséttermi menük áraival, eléggé megéri. A szendvics egyébként egy nagyra nőtt, tuningolt Rodeo így két panírozott hagymakarika, hamburgerhús, jalapeño paprika, saláta, paradicsom és sajt kerül bele, valamint ketchup és chili szósszal öntik nyakon, úgyhogy valószínűleg a végeredmény csípni fog.

A bónusz május 23 után használható fel, csak a WestEnd-ben található étteremben!

Én a BelFrit-féle hamburgerhúst annyira nem szívlelem, ennek ellenére mindenkinek ajánlom a kupon beszerzését. A szendvics leírás alapján jónak tűnik, a sült krumplival még sosem volt gond a belga étteremláncnál, ez a mexikói fánk is jó (bár nem náluk kóstoltam) és meglehetősen újszerű, már ami a gyorskajás édességeket illeti. Egyetlen szépséghibája az ajánlatnak az lehet, hogy nincs benne ital, de ez akár ott, akár külső forrásból beszerezve sem lendíti át a Mekis menük árán, ráadásul többet is kínál annál.

A bónuszt ezen a linken vásárolhatjátok meg!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr336306137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása