Salátákkal indítja a májust a McDonald's

2014. május 01. - Feiertag Erik

Ráéreztem a McRoyal promónál, hogy az valami köztes megoldás, mert még egy hónap sem telt el, már levették őket a kínálatról, és jött az új időszakos akció: Frissek, zamatosak, izgalmasak! Saláták orrba-szájba, McWrapek ráncfelvarrva, és egy grillcsirkés szendvics, mert azért még mindig ez a főprofilja a Mekinek.

banner_nagy_edited_01.jpg

Összesen négy salátaösszeállítást kapnak az erre fogékonyak, bár ebből kettő lényegében ugyanaz. A Cézár Saláta és a Ropogós Csirkés Saláta csak a húsban különbözik - előbbi grillezett csirkét, utóbbi panírozottat tartalmaz. A nyúltáp összetevők megegyeznek: koktélparadicsom, natúr crouton, salátakeverék és olasz sajtforgács. Őszintén szólva nem sok salátát eszem, így nem tudok hozzászólni a témához, főleg nem árak nélkül. Lehet kipróbálom valamelyiket ha úgy jön ki, úgyhogy a következő hetekben várható valami off-topik saláta teszt.

Magvasságos egek! Még mindig saláták jönnek!

Rajtuk kívül még két saláta van a promóban, ezek Snack saláták ami minden bizonnyal kisebb adagokra utal. Mindkettő alapja sonkacsík, cheddar sajtcsík és salátakeverék. A Magvas kiadás nyilván különböző magokkal (napraforgó és tök) erősít, míg az Ínyenc változat főtt tojással, kígyóuborkával, paradicsommal és baconnel harcol a vásárlók kegyeiért.

cezar szendvics.JPG

Ami még valamennyire a salátás vonalba tartozik, az a Cézár Szendvics. Ez a jól ismert salátát próbálja zsemlék közé korlátozni, hogy mennyire sikerült jól a végeredmény, arról jövő héten olvashattok. Elméletileg nem kellene hogy komoly problémák legyenek vele, egy "kontakt grillen sütött fűszerezett, darabokból formázott csirkemell filé" kerül bele, valamint saláta, ruccola, olasz sajtforgács és cézár öntet. A buci kukoricadarás, de ez máskor sem szokott sok vizet zavarni.

banner_nagy_edited_02.jpg

Ezzel egy időben megújult a cég Wrap kínálata is. Hogy ebből mi marad az állandó kínálatban, arról nincsenek információink, de szerintem hosszú távra terveznek. Egyelőre Marhahúsos és Csirkés Cézár McWrap-ot kapunk, valamint két iTwist-re hajazó kistestvért. A nagyok közül az előbbi az egyértelmű húson kívül sajtot, sült hagymát, tormás szószt és salátát, utóbbi pedig kb. a Cézár Szendvics összetevőit, így a körmönfont módon megfogalmazott grillezett csirke mellett, cézár szószt, salátát, ruccolát, paradicsomot és olasz sajtfaragványokat tartalmaz.

A kis tekercsek a nagyokhoz hasonlóan a csirke-marha vonalat erősítik, ám előbbinél van egy kis csavar. Cézár verzió helyett sima panírozott csirkés kiadást kapunk, melybe saláta, paradicsom és sajt került a húson kívül. A Marhahúsos változat salátát, sajtot és pirított hagymát tartalmaz. Ezen kívül mindkettőben tormás szósz van.

Emlékeztetőül: 2014-ben eddig sok McRoyal-t és egy McRib-et promózott a Meki.

A McDonald's idei felhozatala nem valami jó, eddig egyedül a McRib volt említésre méltó. Ez a sok salátás dolog nem rossz, látszik, hogy próbálnak valamit újítani, tehát egyelőre úgy tűnik, nem nyugszanak bele piacvezető pozíciójukba és nem állnak rá a jellegtelen bacon-bbq vonalra. Az végül is csak a mi szempontunkból jött ki rosszul, hogy mindössze egy új szendvics került vele kínálatba.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr556306140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása