Őnagysága - Grande Qurrito

2014. április 17. - Feiertag Erik

Kedden a KFC lecserélte elég sikeres és általunk is kedvelt MaxiTwist duóját egy ismétlésre, melyen azért csavartak egy kicsit, de úgy igazán hatalmas újítás nem érkezett hozzá, ennek ellenére dicséretes amit csináltak, mert a vásárlói visszajelzéseket meghallgatva tették hozzá azt a kicsit, ami eddig hiányzott a boldogsághoz (bár anno így is 5/5-öt kapott).

WP_20140414_18_08_03_Pro (Custom).jpg

Többféle összeállítást kipróbáltunk, de általánosságban elmondható, hogy a plusz összetevők előremozdítják a dolgot, képesek hozzátenni az ízhez. Ha mondanom kellene valamit ami dominál, az talán a H&S panír csípőssége, meg talán a barbecue szósz lenne, de alapvetően egyik sem az a mindent elnyomó hozzávaló, így végül nem zavaró a dolog.

WP_20140414_18_07_21_Pro (Custom).jpg

Alapvetően ugye H&S Stripsek, BBQ és reszelt Cheddar van a termékben. Ez bővíthető 300 forintért további sajttal (ez már a megszokott ömlesztett lapka), vagy bacon-nel, valamint 150 forintért kukoricával vagy paradicsommal (a normál változatnál ezek 200 illetve 100 forintra módosulnak). Ha mindenből szeretnénk az +900 forint lesz a Grande eleve nem olcsó 1790 forintos menü árához, amivel az ország eddigi legdrágább promós termékét kapjuk.

WP_20140414_18_06_18_Pro (Custom).jpg

A kérdés az, megéri-e. Ár/érték arányban semmiképpen, legalábbis ha jóllakottságra mentek. Ebben az esetben inkább vegyeket egy kosarat, esetleg Qurrito Box-ot vagy több normál Qurritot, ennyiből az is kijön. Ha ízre mentek, és azt mondjátok egyszer kifizetitek akkor érdemes lehet, mert ebben az esetben dob rajta, sokkal jobb hogy van benne zöldség, a kukorica gyorséttermi fronton még mindig elég különlegesnek számít és a termék mexikói gyökereihez is passzol, a sajt meg a bacon pedig általánosságban mindent feldob.

Ha szeretnél olcsóbban kijönni de azért beválogatnál ezt-azt, szerintem elsőként a sajtot vesd el (hacsak nem imádod annyira a sajtot hogy extra adagot kérj belőle). Ebből már van benne, úgyhogy ilyen szempontból felesleges lehet pluszban rakatni bele. Amire azt mondom, hogy must have, az a kukorica, szerintem erre szüksége van a terméknek. Kicsit mérsékli a BBQ intenzitását és kiegyensújozottabbá teszi az összhatást.

kfc_qurrito_mb.jpg

Összességében kaptunk az állandó kínálatba egy elég jó terméket (amiről most nem írtunk, de itt olvashatjátok a tavalyi tesztet), időszakosan pedig megkaptuk a nagyobb változatát ami bár ár/érték arányban annyira nem világverő, azért elég méretes és viszonylag laktató is ahhoz, hogy megérjen egy próbát. Az extrákkal való legózás miatt viszont érdemes lehet többször is nekiesni és más-más összetevőket kérni bele. Ez legyen így most 4/5 mai szemmel.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr536306143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása