Újra Qurrito a KFC-ben!

2014. április 15. - Feiertag Erik

Tavaly a Hyundai Getz és a Nokia Here térképek sorába csatlakozva érkezett a KFC quesadillája, a Qurrito. Bár a lengyel eredetű név magyar szemmel kicsit vicces, maga a termék cseppet sem az, nyáreleji tesztünkben maximális 5-ös osztályzatot kapta, pedig a koncepció tekintetében azért el tudtunk volna képzelni kicsit többet.

kfc_qurrito_4860x1960.jpg

De nem csak mi voltunk vele így, hanem ti is, mert a visszajelzések azt mutatták, kicsit több zöldséget elbírt volna a dolog. Éppen ezért az idei változatot kicsit felpörgették. Nem, nem valami full extrás cuccot kapunk, csupán extra pénzért extra összetevőkkel bővíthetjük a terméket.

Az alapvető három H&S Strips, sajt és barbecue szósz mellé ezúttal választhatunk paradicsomot, kukoricát (!), extra sajtot vagy bacont is, vagy mindet egyszerre, vagy valamelyik kettőt, esetleg hármat... A lehetőségek nem végtelenek, de azért nem kis előrelépés, mégpedig a jó irányba.

kfc_qurrito_mb.jpg

Ha ez nem lenne elég, az igazán éhesek választhatják a Grande Qurrito-t, mely egy nagyobb tortillán alapuló változat. Az összetevői és a bővítési lehetőségek ugyanazok, azonban mindenből több kerül bele, ami sajnos drágítja a dolgot. Míg a normál változat ára 990/1490 forint (magában/menüben), addig ezért 1290/1790-et kérnek el ami már nem annyira olcsó, ellenben drága. Ezen kívül az extrák árai is magasabbak, erről alant láthattok egy táblázatnak csúfolt valamit:

Extra: Qurrito/ Grande Qurrito

Paradicsom vagy kukorica: +100/ +150 Ft

Sajt vagy Bacon: +200/ +300 Ft

Tavaly amúgy személy szerint pont a kukoricát hiányoltam, azt mindenképp ajánlom bővítésre mert még mexikóibbá teszi a dolgot, a többinek nincs ilyen velejárója, kinek mi tetszik, e tekintetben egyelőre nem szólok bele jobban az ebédetekbe.

Már csak két jó hírünk maradt mára: Az egyik, hogy a termék normál változata elérhető lesz Box kiszerelésben, ilyenkor a szokásos pár szárny, krumpli és üdítő trió érkezik mellé. Ezen kívül (dobpergés), a Qurrito holnaptól bekerül az állandó kínálatba! Ez nem vonatkozik a Grande méretre, így azt csak időszakosan kóstolhatjátok meg.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr86306144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása