Valentin napi burger a Lotteriától

2014. február 08. - Feiertag Erik

A furcsaságairól híres japán étteremlánc tegnap étlapra tűzte legújabb mesterművét, mely az egy hét múlva esedékes Valentin Napra próbál megoldást kínálni a gyorsra éhező pároknak. A cég ezúttal sem hazudtolta meg magát, megint sikerült valami különlegeset, már-már rémisztőt alkotni.

csokiburi.jpg

Csokis burger! Ez a nagy ötlet idénre. A szendvics valódi neve ennél kicsit hosszabb: Chocolate and Honey Mustard Grilled Chicken, de szerintem nem sokan fogják így kérni a pénztáraknál. Árban elég jól belőtték, bár a kép alapján nem egy nagy darabról van szó. 390 jent kérnek érte, ami átszámítva úgy 865 forintot jelent.

Az összetevőket szépen felsorolja a név, gyakorlatilag csak a saláta maradt ki belőle, akkor már azt is beleírhatták volna hogy teljes legyen az összkép. A csokoládé szósz formájában kerül bele, viszont ha igazán nagyot akartak volna mutatni, akkor többféle verzió létezne, minimum egy étcsokis változatot mellé csaptam volna a helyükben.

csokikrumpli.jpg

Az édesség amúgy nem ér véget a szendvicsnél, mert sültkrumpli mellé is elérhető a szósz. Ez az akció januárban kezdődött, gondolom teszt jelleggel, ha nagyon nem fogyott volna a szendvicsbe sem került volna.

Forrás: FoodBeast

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr16306166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása