Kemény burgerek az indiai Dunkin' Donuts kínálatában

2014. február 01. - Feiertag Erik

India. Volt már indiai promóról szó? Én nem emlékszem, de mindenből kell egy első alkalom, ami el is jött, nem is akármelyik lánc apropójából, hanem a Dunkin' Donuts-éból, mely nálunk nem ténykedik túl aktívan (sőt, sehogy). Az amerikai cég most két kemény burgerrel jelentkezik, legalábbis ami a nevüket illeti: Meet the Tough Guy Burgers!

dunkin-donuts-india-tough-guy-burgers.png

Ahogy nálunk a husi-husi összeállítás szokott menni, úgy indiában inkább a husi-vega kombó a menő, így a kemény szendvicsek egyike nem is annyira az. A Tough Guy Veg Burger egy panírozott jampogácsát tartalmaz, amit itthon mi inkább édesburgonyának szoktunk hívni, ha hinni lehet kutatásom eredményének. Ezen kívül egy csípős, mustáros szósz, sajt, ketchup, salátakeverék, uborka és hagyma kerül a visszafogottabban kemény szendvicsbe.

Tough Guy Chicken Burger, ahogy neve is mutatja, csirke fronton támad a gyanútlan vásárlókra egy mexikói fűszerezésű húspogácsa formájában. Saláta, hagyma, sajt van még benne, meg "paprikás csirke rétegek", ami valami féle sonka lehet, mint a Csibe King-ben. Szószként két féle mustár jár, az ami a másikban van meg egy "tradicionális titkos recept" alapján készült.

Mindkét szendvics "rögös" bagelben érkezik ami len és szezámmagot jelent, és azt, hogy ettől rohadt kemény kemények lesznek. Árban 175 illetve 130 rúpiáért mennek, ami átszámítva 650 és 480 forintot jelent, meglehetősen olcsó, cserébe viszont nem biztos hogy akkorák mint egy Whopper. 

Forrás: Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr26306169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása