Azt csipogják, új promó van a Burger King-ben

2014. január 08. - Feiertag Erik

Ahogy tavaly disznóval indult az újév, úgy most csirkülnek kicsit a BK-nél. Pedig ilyenkor állítólag az nem ajánlatos mert kikaparja a szerencsét vagy mi. Azért lehet benne valami, mert az ilyenkor tanácsolt disznóval szerelt szendvics igen jól sikerült, fel is került Top 8-as listánkra. Majd kiderül, a népi hagyomány maga alá gyűri-e a lánc újdonságát, reméljük nem.

smallbanner.jpg

A promó két szendvicset számlál és a megszokott marha-valami párostól eltérően most mindenben csirkehús található, azért a nagyobb darabból jó lenne egy Whopper változat. Amúgy ne tévesszen meg a kép, össze lettek keverve rajta a nevek, ha készül javított változat le lesz frissítve nálunk is.

Pikáns Grilezett Csibeszendvics: A név mindent elárul. Pikáns és grillezett. Ilyesmit eddig csak a KFC-ben ettem Brazer induláskor, abszolút pozitív volt a hús omlóssága így most sem félek hogy nem bírom majd lenyelni (ilyen élményem Mekiben volt valami ciabattás grillcsirkés izével). Meglehetősen egyszerű a felépítés, reméljük ehhez árban is igazodnak: Saláta, majonéz, grillezett csirkemell, és curry szósz. Elég puritán, itt az ár fogja megmondani mennyire jó a szendvics mert ezért a mostanában szokásos 1400-1500 forintos menü ár sok lenne.

Csibe King Klubszendvics: Üdv a klubban! Ő azért már jobban meg van pakolva, ha úgy igazán nagy újítás/különlegesség nincs is rajta. A fentivel ellentétben ez panírozott csirkére épül, ezen kívül zöldség (saláta, paradicsom) és sajt és noname sonka és majonéz került bele. Egyszer kóstoltam BK-ben ilyen panírozott csirkés szendvicset, az borzalmas volt, úgyhogy nagy elvárásaim biztos nem lesznek.

Snack téren, ahogy karácsonykor is úgy most is Fűszeres Csirkeszárnyak vannak, krumplinak pedig se híre se hamva, mondjuk volt már hogy ilyen téren a weblapjuk megviccelt, sose lehet tudni.

Hát ezzel indul a Burger King idén, majd meglátjuk hogy sikerült. Csirkés szendvicseket nagyon ritkán kóstolok náluk mert általában csak a húst cserélik le a marhás változathoz képest. Most ez ha minden jól megy duplán is megváltozik, remélem jól jövök ki a dologból.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr826306184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása