Grillsajtos Pita az arab Mekiben

2013. december 07. - Feiertag Erik

Hazánkkal ellentétben több helyen is elég innovatív a Meki. Bár idén ezen a téren nincs okunk panaszra, kaptunk végre régi-új Big Tasty-t és voltak Szürkemarha Burgerek is, reggeli téren azért nem vagyunk elkényeztetve, kuponokon rendszeresen ilyen Sajtos McMuffin szerepel ami még viccnek is rossz. Ezzel szemben Arábiában most Lawrence akár grillsajtos reggeli pitákkal is tömheti a fejét. Ugye hogy van kontraszt?

mcdonalds-arabia-mcarabia-grilled-cheese.jpg

A terméket neve McArabia Halloumi, melyet a hasonló nevű sajtról kapott. Ez egy helyi sajt különlegesség, mely kecske -és birkatej felhasználásával készül. Textúrája hasonló a Mozzarelláéra, magas olvadáspontja pedig alkalmassá teszi a grillezésre, utóbbit használja ki a Meki minden reggel.

A sajton kívül saláta és paradicsom, valamint fekete olívabogyóból készült szósz kerül bele. Árultak már hasonlót angol muffin-ban és ciabattában is, de szerintem ez a pitás megoldás lehet a legjobb párosítás. Én a magam részéről vevő lennék hasonló kezdeményezésre itthon is, bár szívesebben kóstolnám meg valami promóciós csodában mint egy reggeli pitában.

Forrás: Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr966306196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása