Belfrit kupon a Bónusz Brigádtól!

2013. október 19. - Feiertag Erik

Ha már régóta ki akartad próbálni az egyetlen itthon is jelenlévő belga gyorsétteremláncot, eljött a te időd! A Bónusz Brigád jóvoltából ugyanis most 50% kedvezménnyel kaphatsz ízelítőt Nyugat-Európa ízeiből.

small00002_48503.jpg

Az akció keretén belül egy Tzatziki burger menü kapható 1980 helyett 990 forintért, ami elég jó üzletnek hangzik, viszont nincs benne üdítő, úgyhogy aki vásárlásra adja fejét, ezzel számoljon. Az összeállítás meglepő módon egy Tzatziki burgert, kis adag sültkrumplit (a gyors-biznisz legjobbját!) és 8 vaníliakrémes minigombócot, bármi is legyen az. A szendvicsben saláta, paradicsom, Belfrit-féle fasírtpogácsa, olajbogyó szeletek, sajt, és tzatziki szósszal töltött burgonyapárna kapott helyet. 

smallimage_23.jpg

A kupon vasárnap estig vásárolható meg, viszont elhasználni csak október 28 és november 28 közt lehet majd, és ahogy lenni szokott, "más kedvezményekkel nem összevonható". Éttermekben is van kis korlátozás, csak a következő helyeken érvényes az akció:

  • Pólus Center
  • Köki terminál
  • Westend
  • Campona
  • Auchan Budaörs

Eléggé szét van szórva, úgyhogy biztosan talál majd mindenki neki megfelelő helyet. Szerintem ha kicsit is érdekel milyen a Belfrit hamburgere akkor ezt a 990 forintot maximálisan megéri, bár ízre nem váltja meg a világot, viszont laktató. A krumpli pedig zseniális, és most nem feltétlenül a többi gyorsétteremlánc silány, sárga töttyedvényeihez hasonlítom.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr786306211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása