Megaburger Pizza

2013. szeptember 21. - Feiertag Erik

A Pizzaburger téma régóta foglalkoztatja az emberiséget, nem is olyan régen mi is írtunk róla, hogy egy kanadai lánc hamburger alapanyagokkal töltött pizzatáskákkal újított. Egy japán étteremnek azonban erre is volt válasza.

front_mega.jpg

A kanadai változat csak imposztor volt, még csak nem is látszott hamburgernek. A japán Megaburger Pizza azonban ízig-vérig burger a javából. Buci helyett két 27 centis pizzát használtak, közéjük töltötték a húspogácsákat, ketchupot, mustárt, sajtot, hagymát, és uborkaszeleteket.

megaburger.jpg

A feltétként használt hús súlya összesen 400 gramm, azaz nagyjából négy Mekis sajtburger húspogácsája van a termékben, ami így első hallásra nem tűnik valami komoly mennyiségnek. A szendvicset 2580 jenért vesztegetik, ami ~5700 forintnak felel meg. A hazai PizzaHutnál ennél jóval olcsóbban kijön két húsimádó, csapjátok őket egymásra és röhögjetek a japánokon.

Forrás: A Hamburger Today

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr556306222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása