Pizzaburgerek Kanadában

2013. április 04. - Feiertag Erik

A kanadai Boston Pizza több új terméket is bejelentett április elsején, úgy mint a Pizza Salad, a Pizza Apple Crisp és a Pizza Burger. Úgy tűnt, ezek nem fognak megvalósulni, és egy kivétellel így is lett. A Pizza Burger azonban nem csak egy vicc volt, hanem egy új termék a cég kínálatában, hogy április legboldogabb bolondjai legyenek akik abban reménykedtek, legalább az egyik újdonság igaz.

A Pizzaburger nem klasszikus értelemben vett szendvics lett, ahogyan azt a Don Pepe csinálja. Valójában burger hozzávalókkal megtöltött pizzatáskáról van szó. Most biztos van, aki húzza a száját, és valamennyire igaza is van, de aki próbált már útközben nagyobb szendvicset enni, és elhagyta már a fél burgert két háztömb közt az biztosan nagyra értékeli majd ezt a 'körbeszigetelt' megoldást, a húsnak nincs hova menekülnie harapáskor, azt hiszem a világ egy jobb hely lett ezáltal.

bacon.PNGsajt.PNG

Hogy ne unjanak bele a szerencsés Észak-Amerikába született hamburger őrültek, rögtön két változat jelent meg az étlapon. Mindkét táska tartalma kitalálható valamennyire a névből, de azért nézzük a tartalmat:

Pepperoni and Bacon: Marhahúspogácsa, bacon, pizza szósz, a tetején pepperoni és mozzarella sajt, valamint saláta, paradicsom és uborka

Five-Cheese: Mozzarella, cheddar, feta, Asiago és Parmezán sajt meg a marhahús, rajta saláta paradicsom és uborka

Mindkét burger 14,99 kanadai dollárba kerül, ami 3490 forint körül van, nem mondom hogy olcsó, de a méret biztosan kárpótol. Szóval ez történt április elsején Kanadában, 6 elborult ötletből egy hetedik valósult meg, és ezúttal szerencsére nem Brad Pitt filmbéli nejének feje volt a dobozban.

Forrás: A Hamburger Today
Képek: Boston Pizza

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr896306286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása