Újragondolt BigMac-kel támad a KFC

2013. szeptember 17. - Feiertag Erik

Ha a burgerben középen is van buci, akkor az BigMac, akkor az Meki, akkor az semmiképpen sem KFC. Ebből a gondolatmenetből lett elege a csirkés láncnak, amikor megalkotta új promóciója főszereplőjét, a Főnököt.

smallboss fekvo.jpg

The Boss (1090/1490), ahogy neve is mutatja, zászlóshajóként kíván szerepelni az étlapon, legalábbis míg rajta van, és tekintélyes tartalma/mérete révén simán oda is fér a Grander mellé. Viszont ízben igyekszik mást kínálni, egy kicsit könnyedebb világot céloz meg magának, és ez már rögtön a húsból kiderül: a KFC-t talán leginkább jellemző csípős panírt ezúttal a kosarakból ismert Kentucky bundára cserélték, amit én személy szerint annyira nem szívlelek, de majd csütörtökön kiderül hogyan viselkedik szendvicsben. Ezen kívül saláta, sajt, lilahagyma, uborka és egy különleges új szósz, a Colonel's Special található a szendvicsben. Van köztük pár, amit azért nem látunk minden termékben a KFC-nél, jó hogy próbáltak újítani, a Meki nyár végi promójával ellentétben.

smalljunior fekvo.jpg

Nem a KFC-ről lenne szó, ha nem kínálnának pénztárcabarát megoldást is a témában. Ezúttal Junior Boss (550/990) néven érkezik az Olcsó Jánosok új kedvence, melyet úgy lehetne legkönnyebben leírni, hogy a The Boss fele.

box.png

A tartalom szinte teljesen megegyezik, húsból nyilván egy jár, és sajnos sajt sincs a szendvicsben, de lilahagyma, saláta, uborka és a különleges szósz is megtalálható benne, úgyhogy aki kíváncsi, milyen a Főnök, az olcsóbban kipróbálhatja a Juniort, és végül is ízben nagyjából ugyanott lehet, csak nem feltétlenül lakik jól.

Viszont ha igazán jól akarsz lakni, itt a te ajánlatod! Ugyanis mindkét promóciós szendvics elérhető Box formában 1690 illetve 2190 forintos áron, nyilván a nagyobb burgerrel szerelt változat a drágább, de ezt már biztosan ti is kitaláltátok. A dobozok nagy sültkrumplit, újratölthető Pepsit és 5 Hot Wingset tartalmaznak, meg persze a kiadásnak megfelelő szendvicset.

Így első ránézésre egész jó promóciónak tűnik, persze különlegességben nem ér fel a Szürkemarhás betyárkodáshoz, persze Szürkecsirkét hiába is várnánk. Árban annyira nem vészes a dolog, mint amilyennek látszik, szerintem ennyit nyugodtan spoilerezhetek a tesztből.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr336306226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása