Wendy's Prosciutto Burger

2013. augusztus 03. - Feiertag Erik

Bár nálunk még csak jelen sincsenek, világviszonylatban nagyon is népszerű a Wendy's. Ennek ellenére alig írunk róluk, talán még sosem említettük meg, milyen náluk egy promóciós burger. Ezennel megtöröm a jeget, az étteremlánc japán "részlegének" új időszakos szendvicsével, a Prosciutto Mozzarella Italiano Burgerrel!

wendys-japan-prosciutto-mozzarella-italiano-burger.jpg

Ahogy a hazánkban, úgy japánban is előszeretettel kapnak fel témának egy-egy kultúrát. A Wendy's választása ezúttal Itáliára esett, bár ez a névből elég egyértelmű volt. A szendvics olasz sonkát, szárított paradicsom és bazsalikomos kérmsajt szószt, paradicsomot, majonézt és mozzarella sajtot. Meg persze az ikonikus Wendy's féle szögletes marhahúspogácsát.

Vicces összehasonlítani egy hazai promócióval, ahol általában egy-két különlegesség van a szendvicsben, míg itt majdnem az összes összetevő olyan, amit nem lehet bármikor burgerbe kérni. Ennek megfelelően az ára is igen borsos, 880 jent (2020 HUF) kell leszurkolnuk a szigetország lakóinak, ha ilyesmivel tömnék magukat.

Forrás: Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr726306244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása