iTwist boxok és kosaras ajándékok a KFC-ben

2013. július 28. - Feiertag Erik

Ennyi volt a Qurrito, az öregemberes étteremlánc véget vetett az általunk igen kedvelt termék forgalmazásának. Helyette megint kosarat nyomnak, meg az előbb említett quesadillával debütált iTwisteket gyűjtötték dobozos kiadásba.

smallkosarak_MB_1350x809_normal.jpg

Kosaras ajánlat tekintetében sajna nem a Budapest Parkos összeállításra kell gondolni, bár egy kis magyaros "ha ingyen van akkor jöhet" hozzáállással ebben sem kell csalódni. A lényeg a következő: Kosár vásárlása esetén három ajándékból lehet választani. Ez 1 liter Pepsi, sültburgonya kosár, vagy egy Dipper lehet. Utóbbiról nem igen szoktunk beszélni, ezért érdemes lehet megjegyezni, hogy ez egy három szószból álló "csomag", melynek tagjait mi válogathatjuk össze a teljes kínálatból (ketchup, BBQ, majonéz, fokhagymás majonéz és édes-savanyú szósz).

smallkfc_boxok_900x787.jpg

Multkor, a Qurritoval jött egy széria új iTwist is (mangó, ananász, füstös paprika, classic), ezek továbbra is kaphatóak, a "gyorsan bekapok valamit" stílus kedvelői örömére. Az ananászos változattal kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy ezentúl a szószon kívül ananász darabok is kerülnek bele, így azért egy fokkal jobb ajánlatnak tűnik. Ezen kívül új kiszerelésben is elérhetővé váltak, köszöntsétek nagy szeretettel az iTwist Boxot. Ez két választható iTwistből, 5 HotWingsből, nagy sültkrumpliból és egy üdítőből áll, társaihoz hasonló 1750 forintos áron.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr336306247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása